סדנת זוגיות

סדנת זוגיות

אהלן

למישהו יש ניסיון עם סדנאות למציאת/יצירת זוגיות למיניהן? יש לא מעט, לא חסר, צריך רק לבחור אבל יש בסדנאות האלה גם כלים ממשיים שבאמת עוזרים?
בזוגיות, אהבה ומשיכה בכלל, אין חוקים ולכן אין נכון ולא נכון אז מה בעצם יש ללמוד?
יצא לי כמה פעמים לצאת עם בחורות ועד כמה שהיה נחמד, משעשע, כיף ומסקרן, כשלא הייתה משיכה (ולא משנה מאיזה צד), זה פשוט לא המשיך הלאה...

what say you?

מה שמתמקדים בו בסדנאות לאומנות הפיתוי

זה לנצל משיכה כלשהי שיש לבחורה זרה כלפיך, כדי השיג סקס. כמובן שזה לא יעבוד אם אין כלל משיכה.

ממה שהבנתי הם מתמקדים בעיקר בטקטיקות של איך לבנות לעצמך ביטחון עצמי, וכיצד להוריד לבחורה את הביטחון.

לא התכוונתי אליהם :)

לא מתקרב אליהם, התכוונתי לסדנאות לרווקים ורווקות ששם לומדים מה עוצר אותנו, מה חוסם אותנו, איך להתנהל בדייטים ומה אנחנו באמת מחפשים ...

יודע מה לא הבנתי אף פעם?

איך זה יכול להיות ש"להוריד לבחורה את הביטחון" יגרום לה לשכב איתך?

מנקודת המבט שלי נראה שאם מישהו יגיד לי משהו שמוריד לי את הביטחון, אני ממש לא ארצה להיות איתו אפילו שניה אחת נוספת.

אתה יכול לתת דוגמא?

כשאת רוצה מישהו ואין לך ביטחון

ייתכן שתסכימי לדברים שהוא רוצה שאחרת לא היית מסכימה, כדי לרצות אותו.

כמובן הכל בנוי על זה שיש לך משיכה בסיסית אליו...

כמובן...

שכחו לציין שזה לא יעבוד על נשים שה"ראייה הפנימית" שלהן לא משובשת.
אצלן - זה לא יצליח לו.

חורף33

New member
מנקודת המבט שלי, כמובן שאין צורך

לגמד את הבחורה בשביל שהגבר יוכל לבוא על סיפוקו, אבל בנוסף, לא נראה לי סביר, שבחורה שכבר נמשכת אליך צריכה לעבור תמרונים כלשהם בכדי להגיע איתך לקרבה פיזית.
הרי אם המשיכה כבר קיימת זו כבר נקודת זכות.
גם אם התהליך אינו "נקי", לא הייתי מגדיר אותו כ"כיצד להוריד לבחורה את הביטחון", אלא יותר כיצד לגרום לה להרגיש בעמדת נחיתות ביחס אליך.
כך או כך, אני חושב שהטקטיקות הזולות הללו מעידות דווקא על חוסר ביטחון של הגבר, שנאלץ להשתמש בתכסיסים זולים בכדי לספק את יצריו.

BW37

New member
כן ולא

כדי שסדנה למציאת זוגיות טובה תהיה אמיתית ואפקטיבית
היא צריכה לכלול
הבנה מי אתה, הבנה מה אתה רוצה להיות ,הבנה של המטרות שלך, הבנה מי תעשה לך טוב ואיך להגשים את כל אלו ביחד ולחוד
זה כנראה יכלול חלק מהפעולות הבאות
- עבודה בחדר כושר במשך שנה
- דיאטה ושינוי צורת חיים
- אולי תואר שני
- או נסיעה לפירנצה ללמוד בישול
- טיול בכמה וכמה מדינות
- לצאת עם כמה עשרות בחורות
ועוד עשרות פעולות כאלו ואחרות
בדרך כלל קוראים להם חיים, אתה יכול לעשות את זה לבד, או ביחד עם עוזרים כלשהם, פסיכולוגים, מנטורים או מאמנים
קורס של 5 פגישות כולל כיבוד קל לא יעשה אף אחד מאלו...

אז איפה הכן בתשובה שלך?

BW37

New member
החיים זו הסדנה למצוא זוגיות...

זאת סדנה ארוכה

BW37

New member
בהחלט

כל אדם חייב דיאטה
לשם הבהרה, דיאטה זה לא תוכנית הרזיה
דיאטה זאת תוכנית מה את אוכלת
כל אדם צריך לדעת מה לאכול ומה לא לאכול
אחד צריך להרזות, שני צריך להשמין, שלישי צריך לאכול יותר ירקות, לרביעי אסור לאכול אשלגן...

I say that i think you are wrong.

"בזוגיות, אהבה ומשיכה בכלל, אין חוקים ולכן אין נכון ולא נכון אז מה בעצם יש ללמוד?" - לא מסכים עם המשפט הזה מהסיבה היחידה, ואמשיל זאת לקורס נהיגה (כמו שחכמים ממני למדו אותי): "אי-נך עו-לה לר-כב בו נו-הג נ-ה-ג ל-ל-א רי-ש-יון!"

למציאת זוגיות ציינתי כאן בעבר, שלדעתי הדרך הטובה ביותר היא לשבת עם עצמך ולחפש - מה חסר לך?

למה הכוונה ב"מה חסר לי"?

למה שאני ארצה מישהי שתשלים לי את החסר? טוב לי, כיף לי, נחמד לי, מגניב לי... מה שחסר (אם בכל זאת תתעקש
) זה מישהי להיות חלק מהעולם שלה ושהיא תהיה חלק מהעולם שלי.

הייתה פעם סדנה כזו בדיזינגוף סנטר..

הבחורים היו "מתאמנים" בלגשת לבנות. היו ניגשים ומתחילים שיחה.
הבעיה הייתה שהם היו עושים את זה בזוגות ובצורה ממש מאולצת. לא ממש מתעניינים בך אלא בעיקר מדקלמים כל מיני משפטים שלימדו אותם.

אני לא מאמינה בסדנאות מהסוג הזה אבל כן מאמינה בלעבוד על מה שמפריע לך בתקשורת מול נשים (אם באמת יש משהו כזה שחוזר על עצמו ולא סתם חוסר התאמה/משיכה, שבזה כולנו נתקלים מין הסתם).

אני לא מדבר על הסדנאות האלה :)

אני מדבר על משה שרון, טלי וחנן זוהר, יש גם של מקום שנקרא הומניקיישן, או של "בית אהבה" (או משהו כזה) ועוד המון...

ונגעת בדיוק בנקודה שבגלל כתבתי את השאלה: "חוסר התאמה/משיכה" - אני נתקל בזה המון, משני הצדדים, אז יש סדנה שיכולה "לפתור" את זה? אני חושב שלא ועדיין הסדנאות קיימות וסיפורי הצלחה יש אז אני מנסה להבין אם אני מפספס משהו

למעלה