סדנת היפ הופ

sh00val

New member
סדנת היפ הופ

משיהי פה יודעת על סדנת היפ הופ כלשהי? שמעתי שיש בקיץ משהו בתל אביב עם מורה מחו"ל...?

yael888

New member
אני! אני! אני!

-אגב, פעם ראשונה שאני מגיבה פה- כן, בחופש הגדול יש בביכורי העיתים אחרי הקורס מחול [שבו משולבים גם שיעורי היפ הופ עם נילס ואן דר סטן, מורה נהדר מהולנד] קורס נוסף של שבוע [שנה שעברה זה היה בשעות לפנות ערב- ערב] כל יום שעה וחצי רק היפ הופ. לגילאים 12-18. עכשיו, אני לא בטוחה אם נילס מגיע גם השנה! בחופש האחרון הוא אמר לנו שהוא זקן מידי [חחחח 29, עכשיו 30, וואו!]. צריך לבדוק עם ביכורי העיתים. אני מתפללת שהוא יגיע.

sh00val

New member
בדיוק עליו דיברתי..

יש לך מושג מתי זה בדיוק? ואיך אני יכולה להכנס לזה אם אני לא רוקדת בשום מסגרת כרגע? (וגם אין לי כל כך רקע של מחול.. רק של היפ הופ..) וגם כמה זה עולה..? קיצר כל אינפורמציה שאת יכולה לתת לי..?

הייתי בזה

אמממ לא מעמיקים באיזה רקע יש לך כי זה סדנא.. זה עולה משוה כמו 300 שקל זה 5 ימים נילס אמר בקיץ האחרון שהוא חושב שזאת השנה האחרונה.. אני גם ככה לא אוכל.. אני לא הייתי בקורס שמעתי על זה מחברה שחברה שלה היתה בקורס חחח ההרשמה היא בקיץ.. פעם אחרונה זה היה בין ה25-29 או משהו כזה ביולי(אני זוכרת שזה היה ממש קרוב ליומולדת שלי) אז.. סביר לניח שגם השנה יהיה ככה.. מה פיספסתי?

למעלה