סדנה עם ברי סימון...

karnity

New member
סדנה עם ברי סימון...

אקדים ואומר שמבחינתי זו הייתה זכות לפגוש אותה...בכל זאת, היא החלוצה בתחום המחול המזרחי, אם אני לא טועה...ואם לא חלוצה, אז לפחות המפורסמת ביותר...אין כמעט בוגרים/מבוגרים שלא יודעים מי זו ברי סימון...אז כבודה במקומו מונח! על כל פנים, לדעתי, יופיה לא דהה בכלל - היא עדיין יפייפיה והעיניים שלה מדהימות...ועדיין רוקדת נפלא! אמנם כל גופה היה מכוסה...אבל היא לבשה בגדים צמודים כך שיכולנו לראות "מה זז"... אבל... אני חושבת שהיא לא כל כך יודעת ללמד....בנות מתחילות שהיו שם יצאו ממש מתוסכלות, מאוכזבות ולא ממש נהנו..וחבל... אבל...אני כן חושבת שיש מה ללמוד ממנה...ברמה של מתקדמות...שלא צריך להסביר להן כל תנועה...ניתן ללמוד רק מההתבוננות בה..לראות את הריקוד כולו..ללמוד על מעברים, תנוחות ידיים וכדומה... אז לסיכום, אני מאד נהנתי...ותודה רבה לחדווה, שארחה את ברי ואני מקווה שתארח עוד רקדניות.... ולשמחתי הרבה כל זה קורה רק דקה נסיעה מהבית שלי!!!!
שוב תודה לחדווה!!!

גוהר

New member
אז זהו ש...

אני עשיתי מאמץ להגיע...ודיי התאכזבתי..קודם כל היה איחור של 45 דקות..ולפי מה שראיתי מבחינתה זה לא היה מחולק לפי מתחילות או מתקדמות...היא בהחלט מדהימה וכן למדתי קצת בשיעור הזה..אבל היא ציפתה שנבין הכל רק מלהסתכל , מה שלא היה קל עם מה שהיא לבשה...בעיקרון לי עוד היה בסדר כי אני מתקדמת , אבל המתחילות באמת נראו דיי אבודות.. בלי קשר לסדנא הזאת ספציפית,, נראה לי קצת בעייתי ללמוד רק מלהסתכל, כי אפשר אמנם לקלוט בגדול ולעשות את התנועה, אבל יכול להיות שעושים אותה לא נכון או ממקום אחר וזה מתקבע בצורה לא בריאה או לא נכונה...לא?

leah1010

New member
סדנא עם ברי סימון

למרות הכל אפשר ללמוד גם מלהסתכל. הרי כשרואים קלטות וידאו - אנו מסתכלות על הריקוד. חבל שלא הייתי

למעלה