סדנא עם תמרה

סדנא עם תמרה

היי חברה, מה קורה? פרסמתי בלוח ארועים לגבי סדנא שאני מקיימת באוגוסט, והתגובות ממש דלילות לאכזבתי הרבה. הכוריאוגרפיה ממש חמודה ואני "מתה" ללמד אותה. אתם מכירים את התחושה שהעטינים מלאים בחלב ואין עגל בסביבה לינוק? אז הנה שוב הפרטים: הסדנא תתקיים ביום שישי, בשעה 12:00 בצהריים, בנתניה, המיקום ינתן באופן פרטי בטלפון (שמופיע בלוחות ארועים). בסדנא אלמד כוריאוגרפיה לשיר של מוסטפא עמר "אה או". מתאים לרמת בינוניות + שזה אומר שסיימו שנת לימודים אחת. ההגדרה שלי לרמות לימוד היא: שנה ראשונה מתחילות, שנה שניה בינוניות, שנה שלישית מתקדמות ומתקדמות-מקצועניות הן אלו שרוקדות ומופיעות. הסדנא גם מתאימה למורות שרוצות ללמוד כוריאוגרפיה נחמדה שתוכלנה ללמד בשיעורים. להתראות תמרה ניתן להזמין אותי להעביר סדנאות גם במקומות אחרים בארץ.

סביוני

New member
עוד קצת ואוכל להגיע

עדיין לא רוקד שנה... הרצון קיים, הקואורדינציה לא בשמיים...

אודם44

New member
מה העלות

מה העלות ובאיזה שישי זה? שישי הקרוב (23.7.04)? איפה בנתניה?

tzurtzur

New member
אני מעוניינת

רק שיש עוד זמן עד אז..בכל זאת מדובר על עוד חודש.. בכל אופן, את יכולה לכלול אותי בתוכנית. אני באה

הסדנא עם תמרה - פרטים

חבר'לך יקרים (כמו שאומרים בקיבוץ) יש בלוחות מודעות את הפרטים המדוייקים אבל לעצלנים שבחבורה הנה שוב הפרטים: תאריך 6.8.04 (תחילת אוגוסט) יום שישי, בשעה 12:00 בצהריים עד השעה 14:00 עלות: 100 ש"ח מיקום: נתניה טלפון: 351178-053 כל מי שמעוניין בדיסק עם השיר (הדיסק של מוסטפא עמר) יש בו שירים קלילים וקיצביים בהזמנה מראש בטלפון עלות: 30 ש"ח כוריאוגרפיה כתובה תנתן לכול המשתתפים. אז מהרו להרשם כי אין עוד הרבה זמן! שלכם תמרה

לסביוני - סדנאות עם תמרה

אני מתכוונת להמשיך בסדרת סדנאות לכוריאוגרפיות מקוריות שלי לכל מיני סוגי מוסיקה וסגנונות ריקוד, גם מקל וגם צעיף. כרגע אני מתכוננת לסדנא שפירסמתי כאן בפורום. אתה מוזמן לבוא לסנדא שלי הקרובה גם אם אתה לא רוקד שנה. זה תמיד כייף ללמוד משהו חדש ואפילו אם לא מצליחים ללמוד את כל הכוריאוגרפיה או את כל התנועות. להת' תמרה

למעלה