סדנא לאסרטיביות - האם מישהי מכירה

ש1234

New member
סדנא לאסרטיביות - האם מישהי מכירה

ראשית, אני שמחה מאוד שפורום זה קיים!!!! לאחרונה אני מגלה יותר ויותר שאני חייבת קורס באסרטיביות. אני לא תקיפה מספיק, לא אומרת "לא", וכשאני אומרת זה כבר בעצבים. בכל מקרה, אני חייבת קורס. האם מישהי מכירה קורס כזה? כלומר, סדנא ת´כלס ללמוד איך להיות אסרטיבית, ללא תאוריות וכו´ אשמח לשמוע כל מידע/המלצה אפשרית ש

four seasons

New member
הי

הקורס שאני ממליץ הוא קורס אסרטיביות שמתקיים באוניברסיטה הפתוחה, אני עברתי אותו, "התנהגות אסרטיבית" מנחה" נורית רהב (היא פשוט מדהימה) 03-6460240 בהצלחה

wasaby

New member
האם מדובר בקורס מעשי

או קורס תאורטי שמסביר מהי אסרטיביות? האם הוא כולל הרצאות חיות או ניתן דרך האינטרנט כמו רבים מקורסי האוניברסיטה הפתוחה? אני מגלה לפעמים לאחר מעשה שאני נסחפת לשנות את דעתי בנושאים מסוימים (ולא על ידי שכנוע מנומק) האם זה קשור לאסרטיביות?

four seasons

New member
בהחלט מעשי

מפגש שבועי, שבוא דנים, הוא כולל הרצאות, תרגילים, ניתן להתמודד עם סיטואציה של משתתפ/ת קודם כל מותר לך ואם את נסחפת זה משהו שקורא לכל אחד, אם את נמצאת בשיחה את יכולה לומר, אני לא מרוכזת, אמשיך את השיחה יותר מאוחר, ולחשוב למה או מה מושך את דעתך לזה או לזה, מה שחשוב זה להיות מודעת שאם את נסחפת זה לא מוריד מערכך וזה רלוונתי ותמיד יש אפשרות לשנות דיעה

ש1234

New member
תודה רבה על המידע, ../images/Emo13.gif

האם זה באמת קורס ת´כלס?

ש1234

New member
wasbey, המטרה שלי היא למצוא קורס

תכלס - לא מענינות אותי תאוריות, אלא איך לשפר את האסרטיביות שלי אשמח אם תידעי אותי על כזה קורס...

טל קר

New member
אוף טופיק לNONSENSE

ברוכה הבאה לפורום! מחקתי את ההודעה שלך כי הודעות ללא תוכן אינן משמשות כהודעה ראשית בפורום. את מוזמנת להוסיף הודעות ראשיות עם תוכן או לשרשר הודעות משניות ללא תוכן. נוכחתי לדעת שיש לך מה לומר, אז קדימה... טל

עופר ב.ה

New member
קורס של ד"ר רבקה נרדי

שמלמדת במכללת בית ברל. אני יודע שהיא הוציאה גם מספר ספרים. קרובת משפחה שלי למדה בו. ההשפעה היתה לטווח קצר בלבד, אבל אני מניח שזה גם עניין של אופי וגיל. אולי מישהי בפורום יודעת עליה יותר פרטים. עופר

למעלה