יש לי אליבי! הם התחילו! והם בטח היו אומרים שמלכתחילה היוד היתה מיותרת, גם ללא הניקוד. (ועל זה אני אומר שבלי היוד ובלי ניקוד זה נקרא מְתָאֶם.) מה לעשות - כזה אני. מפזר יודים ללא הבחנה. ובמיוחד בזמן שאני זולל מישמישים. בכולופן, לקחתי לתשומת
על היו"ד אם אתה רוצה לדעת: שמו העברי של הפרי שאתה זולל בתאוותנות הוא מִשְמֵש, וברבים: מִשְמְשִים, ועל פי אותם כללים שנזכרו כאן לעיל, הרי שגם בכתיב חסר ניקוד: משמשים. אתה לא צריך להרגיש חובה לשנות ניק, סתם פיסת מידע להשכלה (תמיד תוכל לטעון שאתה אוכל את הפרי בשמו הערבי). ומְתָאֵם אכן בצירה (לאיזה שם התכוונת?)
כשזולל מישמישים בחר לעצמו את הניק, הוא לא דמיין לעצמו שיש פורום שבו אנשים יודעים את כללי הניקוד והכתיב החסר, וגם מדברים על זה. למעשה הוא האמין שמי שכותב בלי שגיאות כתיב בפורומים, ומשתמש בסימני פיסוק, נחשב לאנטליגנטי באופן מחשיד. הוא גם לא חשב שיום אחד הוא ירצה לחשוף בפני מישהו את האישיות הממשית העומדת מאחורי הניק הוירטואלי. בעצם הוא לא חשב בכלל. הוא היה צריך ניק טרי ופנוי - ומייד. אז זה מה שיצא לו.