סדנאות ניווט

סדנאות ניווט

ביום שישי 17.10 יתקיים טיול ברבהר באזור שבין קיבוץ נתיב הל"ה ובית-ג'מל. כל משתתף יקבל מפה של האזור בקנ"מ 1:25000 ובמהלך הטיול ינתנו דגשים לניווט טופוגרפי. כהכנה ראשונה לקראת הניווט הבא במגידו. הטיול לרוכבים מיומנים בלבד. שבועיים אחר-כך יהיה טיול נוסף משולב בסדנת ניווט ביער חרובית, כולל מפות ניווט ספורטיבי של היער. פרטים יפורסמו באתר הקבוצתי של טיולי ברבהר http://groups.yahoo.com/group/barbahar/

ארז, מה שלומך?

הרבה זמן לא היית פה. קצת שאלות בנושאים שלא קשורים לסדנאות: האם אפשר לקבל קצת עדכונים (לגבי ישיבות הנהלה, ביטוחים וכו')
? האם רק מי שמגיע לרכיבות זיכרון יכול לשמוע חוויות מתחרויות ניווט בחו"ל
? מה תעשה מי שלא יכלה לבוא
? האם גם בחודש הבא כשאפתח את ירחון "אופניים" אתאכזב ואאלץ לקרוא על חלקים חדשים
?

הי תמר וכולם

שלומי מצויין. אני אשתדל מאוד לעדכן כל נושא רלוונטי. לעת עתה אין משהו משולחן ההנהלה. בישיבה הקרובה אני מתכוון להעלות לדיון תקנון עדכני של הניווט הרכוב ובו כמה יישורי קו עם ההגדרות בחו"ל והתאמות. לגבי תחרויות גביע העולם, אני מכין כעת כתבה למגזין אופניים עם סיקור של כל תחרויות הסבב. אני מקווה שזה יספיק להכנס לגיליון הקרוב. בכל מקרה אם יש עוד אנשים שכמותך מחכים למדור הניווט - השמיעו קולכם ואולי נזוז מהר יותר. אגב, בעוד שבועיים ביום שישי אני מארגן סדנת ניווט לקראת התחרות הבאה. בתוכנית, אני מקווה, גם תרגול לנווטים וגם הדרכה למתחילים. פרטים בקרוב.

למעלה