"סדנאות הבמה"

New member
"סדנאות הבמה"

מישהו אולי שמע או קיבל (כמוני) את העלון של פרויקט סדנאות הבמה שיתקיים במאי עם אמנים ישראלים ובריטים? אני מתכוון לפרויקט בשיתוף מתא"ן.

לא קיבלתי אבל זה מאוד מסקרן

איפה אפשר להשיג את העלון הזה ובמה מדובר בעצם?

suzzie q

New member
הייתה כאן מישהי

שלפני כמה זמן שאלה על פרטים של מתא"ן ועל הבחינות ולא קיבלה היענות...אני גם מאוד רוצה לברר פרטים ולא יודעת איפה בבקשה מי שיכול שיעזור

New member
לסוזי...

תפני למספר: 02-6759890 (לערן) שם תוכלי, אני מקווה, לקבל את כל המידע שאת רוצה לדעת. לפי מה שהבנתי, את בגיל התיכון ככה שזה כבר טוב, כי מתא"ן נועד לגילאים האלו. ויש לי גם שאלה קטנה, ראיתי שאת לומדת בתיאטרון הילדים והנוער של אורנה פורת ולפני זה היית בנוער הבימה. רציתי שאולי, אם את יכולה, תתני קצת מידע בנושא..כנו למשל לאיזה גילאים זה, אם אפשר להרשם בכלל ועוד מידע אם יש לך. תודה רבה.

suzzie q

New member
מיועד ל-karma....

היי ראיתי שביקשת ממני פרטים על המקומות בהם למדתי...וקודם כל תודה עך הפרטים על מתא"ן.. למדתי בעבר בנוער הבימה זה מיועד לגילאים החל מכיתה ח´ ועד יב´ למרות שרוב הילדים שהיו איתי בקבוצה היו בגילאי ט-יא מתקבלים לקבוצה זו עפי" 3 מפגשים קבוצתיים בהם מזמנים את הנבחנים ובוחנים אותם בשירה משחק ותנועה. לאחר 3 המפגשים מקבלים מכתב בדואר אם התקבלת או לא. על אופי הלימודים:זה באמת תלוי בקבוצה.. אם יש חברה שבאמת באו ללמוד ואפשר לעבוד איתם -מה טוב, אם לא אז חבל אבל עדיין אפשר להנות בסופם של שנתיים מעלים הפקה (אני מדגישה שבשנה הראשונה לא מעלים הפקה נא לא להתאכזב) בכל מקרה לעוד פרטים תפני למס הטלפון של אגודת נוער הבימה אני מצטערת שאין לי אותו אבל אפשר להתקשר ישר לתיאטרון הלאומי ואז מפנים אותך לשם אל האחראית תמי. אם אני אמצא את המס אני אפרסם אותו כאן. בקשר לאורנה פורת-הבחינות הן בדיוק כמו אודישנים לכל דבר יש להכין מונולוג ושיר אם אני לא טועה...כרגע אני יודעת שאי אפשר להצטרף לקבוצה אבל בכל זאת אפשר לנסות לברר בטלפון 03-5106924 ....הבימאית של הסדנא היא רימונה לפין ובסדנא מעלים הפקות פעם-פעמיים בשנה ובנוסף ניתן לפעמים להשתתף כניצבים בשאר הפקות התיאטרון אני אישית נהנית שם מאוד מקווה שעזרתי במשהו ....לגבי מתא"ן למדת שם? איך מתנהל אופי הלמידה? האם נהנית? תודה רבה רבה

New member
כמה דברים:

א. אני גבר. ב. צר לי, אבל אני כבר עברתי את טווח הגילאים הנדרש בשביל להשתתף בנוער הבימה. ג. שאלה-אצל אורנה פורת אלו אותם הגילאים? ד. לגבי מתא"ן...השתתפתי בעברי ובשביל ממש להבין אז באמת עדיף שתרימי טלפון למספר שנתתי לך, הם בטוח ישמחו לעזור לך ואפילו לשלוח לך חומר בנושא. לפי דעתי, כדאי לכל מי שבגיל המתאים (תיכון) להשתתף במתא"ן. גם בגלל שמכירים אנשי מקצוע ולומדים דברים חדשים (מה שיכול מאוד לעזור למי שמתכוון להתעסק בזה כמקצוע) ובלי קשר כמובן,הכי חשוב- זה פשוט חוויה. ואם נפשיט את זה לשתי המילים הכי קלות להבנה: זה כיף!!!

suzzie q

New member
אוקיי...

דבר ראשון אני יודעת שאתה גבר בדקתי בכרטיס הייתה לי טעות בהקלדה דבר שני אם עברת את טווח הגילאים לנוער הבימה כדי לך לנסות במכינה של ניסן נתיב -ישנו קורס הכנה לטווח הגילאים שלך וזה מקום מאוד מקצועי, קצת יקר אבל שווה את זה. וגם ביורם לונשטיין ישנו קורס דומה. דבר שני, בסה"כ ניסיתי לעזור לך ולענות לך על השאלות אני לא מבינה למה אתה צריך לכתוב לי כזה דבר (fuck off and die(

New member
טוווווב

אז אני רואה שחלה פה אי הבנה מצערת. המשפט הזה ממש ממש לא כוון אלייך,זה פשוט החתימה בכרטיס האישי שלי שעד לאחרונה חיבבתי את המשפט הזה והגעתי למסקנה שזה גורם לרושם מוטעה אז גם מחקתי אותו מהכרטיס. לא התכוונתי לפגוע בך בשום צורה, אבל אם נפגעת אז קבלי את סליחתי הכנה. אההה וגם תודה על העזרה הנוספת.

suzzie q

New member
או-קיי

שמתי לב אח"כ שכך אתה חותם את הודעותייך..התנצלות מתקבלת אגב יש לי סיכה כזו שנושאת את הכתובת fuck off and leave me alone וזה יותר ערב לאוזן :) ביי ביי סוזי

New member
זה העניין,

את העלון לא כל אחד יכול לקבל (לפי מיטב ידיעתי), אלא רק מי שהשתתף או היה קשור איכשהו למתא"ן. ומתא"ן למי שלא יודע זה מעין מיזם של החברה למתנ"סים שמכנס בתוכו את (כמעט) כל סוגי האמנות.

New member
לנטע..דבר נוסף..

יכול להיות שיש בעיה עם האתר של סופי מושקוביץ? לא הצלחתי להפעיל אותו.

אין לי מושג...

אני נכנסתי אליו עכשיו ודווקא היה בסדר גמור. יכול להיות שהיתה שם איזה פאשלה בזמן שניסית להכנס. זה קורה לפעמים באינטרנט.

למעלה