סדורל-כמה כדורים?

NacroMittler

New member
סדורל-כמה כדורים?

תגידו, מישהו יודע 0מנסיון) כמה סדורל צריך לקחת עד שנקיים?

NacroMittler

New member
זאת הבעיה

זה לא תמיד עובד... אני מכיר כמה אנשים שזה עבד אצלם וכמה שלא... חוץ מזה זה יקר טילים... מישהו בכל זאת יודע כמה? (סדורל כבר יש לי, פשוט לא יודע אם מספיק)

hax0r

New member
סדוראל לא יעזור לך בשיט

לא משנה כמה תיקח זה לא נועד להעביר את ה THC מהשתן שלך. ואת זה אני אמור מניסיון... שתה בירות, אין כמו דברים טבעיים..אם יש לך זמן שתה בירה והרבה

lefteye1

New member
בעקרון

הTHC FREE כבר לא כל כך חוקי בארץ.... כי אבלדי בחנות ושם מכרנו את הכדורים ועכשיו כבר לא כי כפי שהבנתי הם לא חוקיים או שהמשטרע סתם עושה בעיות.... ובעקרון הם עובדים... אבל צריך לדעת איך לקחת וכל זה ומחבילה אחת (שמכילה 4 כדורים) אתה מתנקה כולה לאיזה 4 שלוש וחצי שעות ואחר כך שוב מלוכלך.... בשביל להיות נקי אתה צריך במשך 3 ,4 ימים לקחת כל יום חבילה ואז אתה נקי 100%. אבל אני לא חושבת שמוכרים את זה עדיין

וירוסוס

New member
תקשיב בחור.

במקרה של הפתעה ביום סגריר, יש לך שתי ברירות. האחת, זה במידה ויש לך זמן ורצון. אתה יכול להתאמן הרבה(ספורט), לעשות הפסקת עישון קטנה, לאכול הרבה חלבונים/קורנפלקס(; ולשתות הרבה נוזלים. אתה צריך לזרז את תהליך חילוף החומרים, כדי שה THC יעלם לך מהגוף. אבל מה, THC הוא דבר נורא דביק, ואוהב להדבק לשומן. לכן, צריך לעבוד הרבה. אם יש לך חברה, תדבר איתה שתעזור לך בתקופה הזאת, ואני ממליץ לך על זיון פעמיים ביום. בלי לעשן באנגים תוך כדי!(; הדרך השנייה, והפשוטה, היא THC FREE. אתה מכיר אנשים שזה לא עבד אצלם, כי הם קנו חרא. ובראסמי, בישראל יש חרא. מוכרים בחנויות ובאמסטרדם הקטנה ובסטלן THC FREE דיי ממוצע, לא הייתי תולה בו את כל התקוות, הייתי רואה בו כמפלט אחרון. אבל, באמריקה יש המון מוצרי דיטוקס איכותיים שאתה יכול לרכוש באינטרנט, שאני מבטיח לך 100% הצלחה בידיוק כמו שמבטיח המייצר של אותם תכשירים. אל תשכח! ה THC FREE בישראל, נועד "לטפל בבעיית התמכרות למריחואנה" וכולנו יודעים שזה שטות. באמריקה ובארצות אחרות לאומת זאת, ישנם תכשירים חוקיים שמיועדים לניקוי ליפני בדיקה. והם עובדים. בקיצור ולסיכום בחור, אל תדאג. אם יש לך זמן, תבחר באופציה הראשונה, אם לא. תבחר בשנייה(יעלה לך כסף). :) בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. אגב! סידורל - תרופה לטיפול בדלקות בדרכי השתן, לא יותר מזה. אולי מנקה לך את השתן, אולי מ THC, ואולי גורמת לך בעיות. כל תרופה מסונטזת זה משהו רע בסופו של דבר, אל תכניס לגוף שלך סתם תרופות בלי שתצטרך אותם. תאמין לי.

hax0r

New member
יש לי עוד משהו להוסיף..

וירווס אמר דברים נכונים.. אני גם ממליץ לך (אם יש לך זמן) ללכת לסופר פארם .. שם יש ב89.99 ש"ח בדיקה בערכה עצמית לגילוי THC קוקאין אקסטות הכללל..בחבילה אחת וחד פעמית..תעשה את מה שאתה צריך כדי להתנקות ותקנה את זה (זכור כי תשקיע עכשיו..ואולי לא תשב אחרי זה בכלא או איפה שזה לא יהיה) ותהיה טיפה שקט עם עצמך..

למעלה