סדום ועמורה

B o n e r

New member
סדום ועמורה ../images/Emo203.gif

קיבלתי פניות באתר ההיכרויות, עניתי בנימוס - לכל אחת, לא התעלמתי גם אם זה היה סירוב. עם אלה שכן דיברתי, הרושם שנוצר הוא של עייפות החומר, בחורות דיברו איתי כאילו שאני אחד מתוך עדר של זכרים. המון התגוננות, המון שאלות של כן לא שחור ולבן - קדימה, הלאה .... יש הרגשה שכולן פצועות וחבולות- כולן סוחבות צלקות ושקועות כל עמוק עד שהן בקושי נושמות. מה קרה ? איפה ה "אולי זה זה ?" הוותק כנראה שלא עשה עימן חסד, ואולי אפילו הן לא השכילו להבין שכל בחור הוא פתח חדש לגמריי. יש חארות - אני יודע, ברור לי... לא נולדתי אתמול, אבל, ראבק - תני קצת הרגשה של בנאדם. אני אני, אני לא כמו הבחור או הבחורים שדיברת איתם עד עכשיו, כמו שאת בטח שונה מכולן באתר. אל תקטלגי אותי מראש - אנחנו מדברים פעם ראשונה . אני בדרך למצוא אהובה, אני מבטיח לדבר עם כל מי שתמצא חן בעיניי כאילו היא הראשונה, אני מתכוון להנות מהדרך, לקחת את הכל בקלות ובאמת לתת הרגשה של כבוד.

Cגלית

New member
לא סתם אומרים "שוק בשר"

וכנראה כמו שציינת, יש שם עייפות חומר מרוב. אבל, מה שחשוב הוא שאתה לא תיבלע לשם, תישאר אתה, עם האמונות והרצונות שלך, בלי להתייאש. בטוחה שהיא תגיע, בטח במפתיע

אתה יודע...

לפעמים אנחנו מרגישים כאילו אנחנו היחידים בעולם שאכפת להם מדבר מה או היחידים שמתנהגים בצורה כזו... מייאש , נכון אבל דברים טובים קורים לאלו שלא מרימים ידיים.. ותאמין לי כשהיחידה תגיע היא תדבר איתך כאילו אתה הבחור הראשון שהיא פגשה....בהצלחה...

למעלה