סדום ואמורה!!!!!!

FreakStyler

New member
סדום ואמורה!!!!!!

אוי לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!! חישובי מתמטיקה מהירים, הראו לי שיש לי חוב למורה של..... 1011 שקלללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה בלי הכסף לטסט הבא ולפאקינג אגרה.........
אויייייייי אמא שלי הולכת לקרוע אותיייייייי............. למה, כי אני קובעת שיעורים לבד, בלי להגיד לה! ולאיזה חוב הגעתי! לא האמנתי, אז בדקתי שוב ושוב.... וזה נשאר 1011...... תרומות? מישהו?
חחח סתם סתם...... אבל בעסה. איך אני אגיד לאמא שלי, היא קורעת אותי......
כוסאמק.. אם הייתי עוברת טסט ראשון... כל זה לא היה קורה!

m G m

New member
עסק יקררררררררר

הנהיגה הזאת..... אבל אני בטוחה שאמא שלך גם לוקחת/לקחה בחשבון שהיא לא תצא מזה בזול אחרת היא בכלל לא היתה מסכימה לך להתחיל ללמוד...

NBGirl

New member
המממ.. עצה-

תנסי לא לצבור חובות. אני אישית [כלומר, ההורים שלי] שילמתי כל 400 שקל, ככה שמבחינה פסיכולוגית זה לא נראה הרבה כסף..
זה עוזר! ולא בוכים על חלב שנשפך. לא עברת, קורה.. שכחי מזה :).

newKiticat

New member
אני הייתי משלמת

אחרי השיעור השני לארבעה שיעורים. 320 שקל כל פעם. ועכשיו אני משלמת לפני כל טסט. כולל שיעור או שתיים. ככה באמת לא מגיעים יותר מידי. למרות שהחישוב אדיר... ועדיף לשלם מראש האמת.

M o l

New member
צודקת...

אני אישית הייתי משלם אחרי כל שיעור... ככה זה פחות מורגש מבחינה פסיכולוגית... 100 ש"ח פה, 100 שם עדיף מאיזה 1K בפעם אחת.

newKiticat

New member
כל שיעור 100?

בכל אופן, לשלם על כל שיעור- זה לרדוף אחרי אבא-אמא לפני כל שיעור, וזה הרבה כאב ראש (לפחות אצלי- "אבא, אני צריכה כסף". -"לכי לאימא". -"אימא אני צריכה כסף". -"לכי לאבא". וחוזר חלילה) הרבה יותר קל היה לעשות את זה פעם בארבעה שיעורים.

M o l

New member
אני שילמתי לבד, ושיעור זה 85 ש"ח

אבל הייתי מביא לו סכומים עגולים בד"כ... 150 על כפול, 100 על אחד, בסוף הכל יתאזן... הכוונה שלי שלא היה מצב שהייתי חייב לו יותר מסכום של שיעור.

למעלה