סדאם חי או מת?

סדאם חי או מת?

סדאם חי או מת? אף אחד לא יודע כרגע אם סדאם חי או מת. מה שידוע בביטחון זה שארבעה עשר מתושבי בגדד נהרגו (נכון יותר, נרצחו) כאשר אדון בוש החליט לנסות לעשות "סיכול ממוקד". ארבעה עשר אזרחים תמימים שכבר לא יזכו "להשתחרר". והם לא לבד. לפי הבי.בי.סי. (כן, אותו הבי.בי.סי. שמישהו בחברות הכבלים החליט לצנזר ולהעלים אותו מהמסכים שלנו - באמת מעניין למה) נהרגו במהלך היום הזה, יום שלישי 8 לאפריל, מאות אזרחים בלב בגדד. גם הם כבר לא יזכו ל"שחרור" שמבטיח נשיא ארה"ב המהולל. ובינתיים מבצרה שכבר "שוחררה" מגיעות תמונות של ילדים עיראקים שזורקים אבנים על "המשחררים" הבריטים. מן הילדים האלה והאבנים שלהם יהיה לבוש ולבלייר הרבה יותר קשה להיפטר מאשר מסדאם. אם אתה לא מאמין, תשאל את צה"ל!

לגברת הנכבדה

אין טעם להגיב למשהו כ"כ טיפשי. את רודפת בצע, תומכת טרור וגזענית, תלכי מפה, אנא תלכי לבגדד!!!! תלחמי עבור סדאם הרוצח הנתעב שרצח מיליוני בני אדם, המאים על כל העולם. לכי לבגדד. תפריעי לכולם שם, תתנדבי בבתי חולים בעירק את עדין פה? מה עם בגדד? למה את מפקירה אותם למוות? את שלי אני עשיתי, ועדיין עושה. אני מתנדב קבוע במד"א, משטרה, ומכבי אש. את פושעת השלום.

ועוד משהו

לכי לאבו כביר – ורדה כהן סילבר! ובאת אל המקום בו הזוועה, והזעקה של בני המשפחות קורעת את הלב ובוקעת את השמיים/ לך לאבו כביר ורדה כהן סילבר, לך אל מרתפי הקירור ופתח את ארונות המתים/לך והבט אל פקוחי העיניים/לך לאבו כביר וראה את האב והבן שוכבים זה לצד זה/לך וראה את צעירי הריאלי סטודנטים וחיילים שאינם עוד בארץ החיים/ לך לאבו כביר ורדה כהן סילבר, ועבור בחדרי האוטופסיה וראה את המתים מוטלים על השולחנות המתכתיים/ עבור בחדרים, ורדה כהן סילבר, והרח את ריח הפורמלין/לך לאבו כביר ורדה כהן סילבר, ובקש סליחה מהמתים/אל תסביר כלום/אל תבכה ורדה כהן סילבר/כי גדולה הזוועה מכל בכי/רק בקש סליחה/אמור – טעיתי/אמור חשבתי להביא שלום והנה הבאתי עליכם כיליון/אל תדבר מדיניות ופוליטיקה, סיסמאות והצהרות/ רק בקש סליחה מהמתים/רק זאת! בקש סליחה/ ואם לא זאת - לך ברח לך איש מוליך הדמים! לך הסתתר לך עד קץ הימים/ לך לאבו כביר ורדה כהן סילבר – לך לאבו כביר!

../images/Emo156.gifורדה סילבר כהן וסדאם../images/Emo156.gif

ורדה סילבר כהן וסדאם
------------------------------------------------------------------ "ורדה יא ורדה תפתחי......" ושוב התחוור לורדה סילבר כהן ושלל חבריה מהגיס החמישי שהם בצד הלא נכון, בצד של הטרוריסטים, בצד של הדיקטטורים, בצד של התעמולה השקרית. איפה ורדה שתלך ותסביר להמונים שקיבלו בתשואות ובשמחה את טורי השיריון האמריקאים שהאמריקאים הם בעצם קולוניאליסטים מנוולים שבאו לעיראק רק כדי לשדוד דלק ולשרוף ילדים קטנים? איפה גב' סילבר שתטיף מוסר להמוני העיראקים שכילו זעמם בפסלו של סדאם שלא בסדר לפגוע ביצירות אומנות שהן נחלת הכלל? איפה ורדה'לה שתסביר לנו כרגיל שמה שמראים בטלויזיה זה הכל פיקציה אמריקאית ובעצם תושבי עיראק אבלים על התמוטטות המשטר האהוב שלהם? אולי אירועי המלחמה המהירה הזאת יבהירו לורדה וחבריה שיכול להיות שמשהו דפוק אצלהם (ואצל העולם המוסלמי) ולא אצל כל שאר העולם...

Zack DA

New member
../images/Emo6.gif

ואיפה ורדה שתגיב לשרשורים של עצמה ?

בוא נפענח את הפרטים שלה.

בת 37- היא יכולה להתחתן עם סדאם (פילגש, שפחת מין וכד') אדרכלית- סדאם צריך ארמונות חדשים, היא יכולה לעזור. שחיה בים כל בוקר (בקיץ ובחורף ובכל מזג אויר)- נהדר, לסדאם יש בריכה ויש לו ארמונות ליד הים. "גם מאחורי פסגת הר היאוש עוד מבצבצת קרן של תקוה" (אנרי הלוי, לוחם ברסיסטאנס הצרפתי שעונה למוות ע"י הגסטאפו בשנת 1943)- היא יכולה להיות שגרירת סדאם בצרפת. מערכת יחסים עם גבר נשוי השאירה אותי בהריון. מגדלת לבדי את הילד - בני אייל, בן שנתיים. נהדר, סדאם יכול לעשות לך אותו דבר. מאז רצח רבין משתתפת קבועה במשמרות נשים בשחור. יופי, עכשיו את יכולה להפגין גם מול האמרקאים בעיראק.

locutos

New member
עזבו, זה כבר כמעט אבוד

אני לא חושב שיש סיכוי להציל אותה מעצמה. רק אם הערבים יבואו ויהרגו את כל משפחתה וירצחו את כוללםם חוץ ממנה ואז יגידו לה שהם שונאים אותה כי היא יהודיה והם היו הורגים אותה אבל דווקא נגמר להם הכדור האחרון והמשטרה כבר באה, רק אז אולי היא הייתה מבינה משהו. ואולי גם לא, אחריי הכל, אנחנו החדרנו את השנאה הזאת לליבותיהם ע"י הכיבוש האכזר

למעלה