סג-1 10X11

TomerA21

New member
סג-1 10X11 ../images/Emo58.gif

אווווו עכשיו -זה- פרק טוב , חבל שלא יכולתי לראות את מרלין קצת יותר בפעולה אדריאה VS מרלין :) מחכה כבר לפרק הבא

ilovenewyork

New member
סיכום פרק../images/Emo58.gif

העלילה נעה מהר מדי , לא מובן למה דניאל נשאר מאחור , למה הוא לא יכול היה לבנות מגן משלו כדי להגן מפני אדריה מעכישו נותרו 9 פרקים לסדרה אחר כך יהיו סרטים תקופתיים ככה שמדי חצי שנה נהיה מעודכנים כבר לא תהיה עונה 11 זה סגור נקודת האור עוד שני פרקים ג'ק חוזר יהיה מעניין

sprqy

New member
../images/Emo58.gif

פרק מצויין! ממש נהנתי. הדרקון הזה היה קצת הזוי בהתחלה, סטארגייט הפכה קצת לשר הטבעות אבל ההמשך היה מצויין. כל הוולה\קמרון שוחק היטב והיה כתוב היטב. סופסוף חזרו! רק חבל באמת שלא תיהיה עונה 11 עד שהתרגלנו קצת לדמויות החדשות...

ARIS BOCH

New member
פרק טוב!!! ../images/Emo58.gif

חבל שמרלין מת כל כך מהר. מעניין מה מחכה לדניאל... מישהו יודע מה קרה עם בעל בסוף? הם לקחו אותו איתם או שהוא ברח?

L y c a n

New member
הערה../images/Emo58.gif

עם סוף קצת שונה, זה פרק שהיה יכול לסיים בכבוד את העונה העשירית והאחרונה.. כמה אפשר לספוג את העליונות המוחלטת של האוריי??

TomerA21

New member
מסכים 100%

היו עושים את זה 2-3 פרקים , זורקים את אוניל לבפנים , עושים קרב אפי בין כמה חלליות וגם בין דניאל ואדריה שנגמר בזה שהם מנצחים ודניאל הופך ל ACCENDED עוד פעם. אפשר גם לזרוק לשם את ט'ור בשביל הסבבה אבל האמת , זה יהיה יותר מידי כמו סוף עונה 7 שבעצם היה נדוקת השיא של הסדרה

J3di

New member
יש למישהו תרגום?

יצא לפרק הזה תרגום במקרה ? או ידוע על מישהו שעובד עליו ? תודה.

Freemee

New member
פרק מעולה! ../images/Emo58.gif

מאוד אהבתי את הקטע עם מרלין וחבל שהוא מת מוקדם. וואלה וקמרון עשו משחק טוב ואהבתי את הקטעים שלהם ושל דניאל. היה ממש מצחיק עם סאם ובעל איך שהם רבים מי יותר טוב ובסוף עובדים ביחד. כל הקונספט של החלפת עולמות דרך השער היה ממש רעיון טוב. האוריי באמת היו קצת מעצבנים פה עם הקטע שהם מסוגלים להכל. שונא את האדריאה הזאתי. מקווה שדניאל ישרוד כי נראה שיש לו הרבה מה להציע

mn1000

New member
הדרקון היה ממש ביזיון

מה הקטע עם הדרקון ממש מגוחך הפרק היה בעל פוטנציאל וממש הרסו אותו מרלין הקשיש שלא הצליח -כל כך צפוי פעם ראשונה שממש התאכזבתי.

dvirsasson

New member
הידעתם?

השחקן של טיאלק (כריסטופר ג'אדג') היה שחקן פוטבול בעברו, ונראה לי שזו הייתה ההסתלבטות שהוא לקח את ה-C4, דפק זינוק אל הדרקון ועשה טאצ'דאון לגרון שלו חחחחחחחח היה פרק טוב מאוד, רק חבל שהח'ברה עדיין סובלים את בעל ולא דופקים לו כדור ברקה מה שנראה לי הזוי זה שהם יורים בצרורות מעבר למגבלות המחסניות הקיימות - ב-p90 יש 50 כדורים, בסצינה האחרונה הם ירו איזה 200 כדור כל אחד אני פוחד שיקרה לדניאל משהו רע מאוד, או שמי שמעוניין לקרוא: מגה ספויילר!!! אתם בטוחים?????? דניאל הופך לפריור של האוריי :(

nick fury

New member
תיאוריה + ספוילר../images/Emo58.gif

ואולי השילוב הזה של ישות-עליונה-בעבר ופריור של האוריי רק יהיה קטלני? כאילו, לחיוב? אולי הוא סוף סוף ייזכר במאורעות אותו כשהיה ישות עליונה וינצל את זה בשביל ללמוד יותר על האוריי (מה שיוביל לסרט הראשון של סטארגייט).

tigery

New member
האמת נמאס

נמאס כבר שלאוריי יש עליונות מוחלטת לדניאל היו כוחות הוא לא יכל להעיף את השער לקיבינימט ככה ולהעלים אותם? המגן שלה אדריאנה לא עובד על אנרגיה הוא לא אמור לקרוס בסופ של דבר? אני לא מבין דניאל אל יכל לזרוק את עצמו לתוך השער וזהו אני לא מבין למה הוא עזר לצוות יש בידיו את הנשק אז מה הקטע שיחסל את אדריאנה והיה משאיר להם לחסל את השאר ואני לא מבין הם השאירו שם את בעל? עכישו יש לו גישה למעבדה ולנשק של מרלין אני לא זוכר פשוט מה עשו עם בעל. לפי דעתי זה מעצבן שהאוריי עושים מה שבראש שלהם לפי דעתי מה שמתבקש מזה שנראה סוף סוף את הקדמונים נכנסים לפעולה ומתחילים לאזן את המצב.

למעלה