סג"א - 2X11 - The Hive - שרשרו!

STING3ER

New member
היה פרק מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קודם זה היה רודני שהתחרפן ליד החייגן זה היה קורע ואחרכך עוד יותר מצחיק היה הקטע הזה בספינת הכוורת כששפרד אמר למרגלת האנושית של הרייף שהאוייב הכי מפחיד של בני האדם זה הליצנים הם באים ברולס רויס והקרב איתם אף פעם לא נגמר ויש הרבה כמוהם ועוד דברים שלא שמתי לב אליהם בגלל שהיתי כל כך קרוע מצחוק נראה אם הרייף יתייחסו לזה

STING3ER

New member
לא שמתי לב

זה היה כל כך מצחיק שבקושי קלטתי חלק מהדברים שקרו שם זה רק אני או שעוד כמה כאן צחקו מהפרק הזה אני אוהב את ההומור הזה שהוסיפו לסדרה

סלמאק

New member
גם אני נקרעתי מצחוק!!! ../images/Emo6.gif

זה היה פשוט ענק. הרג אותי הקטע עם הסכינים של רונאן, כל שניה הוא מוציא עוד ועוד
היו עוד קטעים יפים, אבל אני לא כ"כ זוכר... (אולי אזכר בהמשך.)

ayan2

New member
../images/Emo112.gif המשך מצויין להתחלה חזקה!

גם החלק השני של הפרק עורר בי הרבה תחושות ורגשות חזקים. פרק שלכל אורכו כמעט מרחפת הסכנה. תחושה שהדברים הגיעו למצב ממש רע וקשה לראות את הפתרון מגיע. פרק אפל. היו כמה דברים קטנים שנראו לי קצת מוזרים או לא ברורים: * למשל, אחרי שהמצב נהיה כל כך רע, אני חושבת שהיו צריכים להראות איך פורד הצליח להימלט מהפקעת שלו וכיצד או ממי השיג לו עוד אנזים. כשהכל כל כך מסתבך אני חושבת שאי אפשר לתת לו פשוט לצוץ בזמן ובמקום הנכון. זה קל מידי ולא כל כך אמין. * כבר דובר כאן על השינוי שעוברים הרייפאים. דמותם עוברת שינוי ונראה שהם מוצגים כמורכבים יותר. אפשר להבין את הצורך בכך, זה מקדם את העלילה לכיוונים מעניינים יותר. אבל אני חייבת להודות שגם בפרק של היום, כמו בשבוע שעבר היה לי מאוד לראות רייפ שלא נוהג בנוהל המוכר של: רייפ רואה אדם-רייפ שולח יד ימין-רייפ נועץ אצבעות בחזה האדם-רייפ ניזון. יש מיתון בהצגתם כחיות אכזריות שפועלות מהבטן ולא מהראש. פתאום יש מלכה. פתאום יש אנשים שתמורת סגידתם משאירים אותם בחיים (משאירים אותם בחיים!!! הרייפים!!!). רייפ יכול לראות אדם ו*לא* לאכול אותו מייד. מוזר... כמה דברים חשובים מאוד נלמדו בשני הפרקים האלו על הרייפים וזה טוב, כי אם צמד הפרקים הקשים האלו היו רק משהו שהתחיל ובקושי נגמר בשלום בגלל פורד זה היה די מרגיז. ולסיום, הקטע עם הסכינים - ענק. רונאן שבתשובה לשאלת שפרד: "כמה סכינים יש לך" עונה: "כמה אתה צריך"? ענק. רונאן שמוציא עוד סכין מג'ונגל שיערו - ענק. כבר מחכה לפרק בשבוע הבא...דפנטלי מתחילה להתרגל לאטלאנטיס. שבוע טוב לכולם!

סלמאק

New member
אני מסכים איתך

לגבי הטענה הראשונה, זה באמת קצת תמוה לראות את פורד צץ לו באמצע החיים, בדיוק כשהמצב נראה כ"כ חסר סיכוי. נראה היה שהוא מת (כי תמיד כשמישהו מת הוא עושה מעשה הירואי לפני מותו), אז לא יכלו לפחות להראות אותו בסצינה ההימלטות (והלקיחה של האנזים) רגע לפני שהורגים אותו? שיהיה לנו לפחות אקשן טוב לזכור אותו בו? ו(כמו שכבר ציינתי)גם אני מאוד אהבתי את הקטע של הסכינים

STING3ER

New member
בטוח שפורד לא מת

תבינו למה שפרד אמר בסוף שהוא יופיע מתישהוא (אולי במילים אחרות) אם אומרים דבר כזה לא אומרים סתם כן גם הקטע עם הסכינים היה משהו רונן הזה עם ההפתעות שלו

shelNom

New member
אני הולך על חי גם כן

1. מצד אחד אמרו לנו שאף חץ לא שרד את המתקפה מצד שני שפרד... הייתי מצפה שכמו הגוא'אולד הריית' ידעו להתחמק ברגע האחרון עם איזה אמצעי קדמוני או במקרה הפחות מגניב ספינה (כמו שהרשע בחושחש תמיד ברח). 2. בקשר למה ששפרד אמר, לדעתי יכול להיות ששפרד לא היה זה שגרם לספינות להילחם אחת בשניה, ואנחנו חייבים שוב תודה לפורד שכמו שהבטיח קיים וכששפרד תקף ספינה אחת הוא תקף ספינה אחרת. יתכן ששפרד הרגיש שעוד חץ מתנהג מוזר כמוהו או שהוא ציפה שפורד ילך בעקבותיו אחרי הכמות שהוא לקח הוא נראה בלתי מנוצח. מה גם שפורד אמר שהוא ישיג אותו. 3. מק'קי: "זה מה שקורה כשדוחקים מדען גאון לפינה !" הוא היה פשוט חנון מצחיק והיה ממש מצחיק לשמוע אותו חושב( "אני מדבר שטויות איך אגבור עליהם" כל הדיבורים עם בקט ההתלהבות שלו מאיך שהוא הרביץ להם חומר טוב! ) על המיטה הוא ממש עשה חיקוי טוב של זד מהאקדמיה לשוטרים מתחילים. 4. היה מגניב שטיילה אמרה מה קורה (מה היא מרגישה שקורה) זה ממש הצדיק את קיומה אם לא היתה את העובדה שהיתרון הזה הוא חרב פפיות. ראיתם איך הריית' בהה בה כשהוציאו את ההרוג ? נראה שהוא זיהה שיש לה יכולות וניסה לגלות יותר היא נראתה מותשת מהמפגש מענין מה הוא גילה ולמה הוא לא המשיך לחקור ? פרק יפה בהחלט.

nzkiwi

New member
מברוק על שרשור פרק הראשון שלך../images/Emo72.gif

פרק יפה, גם אצלי אין ספק שהקטע עם הליצנים והפולסווגן היה קורע ביותר ורק בשבילו היה שווה לראות את הפרק, טוב, וגם בגלל המתח שנשאר מהפרק הקודם...

למעלה