אני הולך על חי גם כן
1. מצד אחד אמרו לנו שאף חץ לא שרד את המתקפה מצד שני שפרד... הייתי מצפה שכמו הגוא'אולד הריית' ידעו להתחמק ברגע האחרון עם איזה אמצעי קדמוני או במקרה הפחות מגניב ספינה (כמו שהרשע בחושחש תמיד ברח). 2. בקשר למה ששפרד אמר, לדעתי יכול להיות ששפרד לא היה זה שגרם לספינות להילחם אחת בשניה, ואנחנו חייבים שוב תודה לפורד שכמו שהבטיח קיים וכששפרד תקף ספינה אחת הוא תקף ספינה אחרת. יתכן ששפרד הרגיש שעוד חץ מתנהג מוזר כמוהו או שהוא ציפה שפורד ילך בעקבותיו אחרי הכמות שהוא לקח הוא נראה בלתי מנוצח. מה גם שפורד אמר שהוא ישיג אותו. 3. מק'קי: "זה מה שקורה כשדוחקים מדען גאון לפינה !" הוא היה פשוט חנון מצחיק והיה ממש מצחיק לשמוע אותו חושב( "אני מדבר שטויות איך אגבור עליהם" כל הדיבורים עם בקט ההתלהבות שלו מאיך שהוא הרביץ להם חומר טוב! ) על המיטה הוא ממש עשה חיקוי טוב של זד מהאקדמיה לשוטרים מתחילים. 4. היה מגניב שטיילה אמרה מה קורה (מה היא מרגישה שקורה) זה ממש הצדיק את קיומה אם לא היתה את העובדה שהיתרון הזה הוא חרב פפיות. ראיתם איך הריית' בהה בה כשהוציאו את ההרוג ? נראה שהוא זיהה שיש לה יכולות וניסה לגלות יותר היא נראתה מותשת מהמפגש מענין מה הוא גילה ולמה הוא לא המשיך לחקור ? פרק יפה בהחלט.