סגרתי את יום א'

סגרתי את יום א'

בוקר: אקטימל ביניים 10 ענבים צהריים: פרגיות בתוספת כוס פסטה ערב:לחמניה קלה עם חביתה 4 זיתים ירוקים ועגבניה קוביית שוקולד

לילית462

New member
סגרתי מזמן, מעדכנת עכשיו

בוקר - הפוך +רדוקטיל 15 מ"ג, כן חזרתי לקחת...
לא מצליחה לזוז מרגישה כל כך תקועה ומיואשת, מקווה שזה יעשה את העבודה. צהרים מאוחרים - כמה ביסים קטנטנים (2-3) מקסדיה - טורטיה ממולאת בגבנ"צ. סטייק פילה על הגריל עם מנה ממש קטנה של צ'יפס. - אכלנו במסעדה מיותר לציין. ערב- חצי עד שלושת רבעי הקוביה בראוניז...

גם אני מעדכנת רק הבוקר

בוקר: 2 פרוסות עם מטבוחה בינים: כלום צהרים: קערה גדולה של מרק ירקות + שליש מיכל חטיף צ'יפס + אשכול ענבים קטן (15) ביניים: 2 וופלים קטנים + תפוח ערב: 2 טוסטים עם טונה + 2 בורקסים פיצה קטנים התעמלות: חצי שעה הלכה ממטה הבחירות הביתה (אני עשו אותי אתמול מינהלת קלפי באזור שלי ל-5 רחובות עם המון תושבים - אני מינהלת אחת הקלפיות הגדולות של המטה - אז היה לי הרבה הליכה אתמול כי חלקתי עלונים) - ועוד אין לי מושג קלוש אפילו שבקלושים מה בדיוק היקף התפקיד שלי המלא.

dotan0tsur

New member
חדשה :)

היי בנות, ראיתי את הרעיון של לשתף מה אכלתן במהלך היום.. זה רעיון מעולה לדעתי, אהבתי :) זה יגרום לי לחשוב פעמיים לפני כל דבר שאני אכניס לפה. אני מקווה שאני לא אתעצל ואצליח להכנס כל יום ולכתוב לכן, מקווה שאתן תרצו לשמוע!

למעלה