סגנונות הקראטה

יובל13

New member
סגנונות הקראטה

שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין שיטות הקראטה השונות וודריו גוגוריו שוטוקאן ועוד וגם עם שוטוקאי ושוקוקאי הן שיטות קראטה זהות לשיטות שוטוקאן ושוקוקאן חוצמזה הייתי אתמול בפסטיבל אומנויות הלחימה באוניברסיטה בתל-אביב והיה מדהים!!! מאד נהנתי ואני כנראה אלך לסאידו קראטה או שוטוקאן קראטה ובגלל זה הייתי רוצה שמישהו יספר לי על בתי ספר לקראטה שוטוקאן באיזור השומרון והמרכז

_alon_

New member
בתי ספר לשוטוקאן

שוטוקאן קראטה: http://www.shotokan.org.il/shotokan/index.htm יש שם לינק בשם דוגואים בארץ. באזור ת"א אני יכול להמליץ על המורה שלי, אם תרצה פרטים נוספים פנה במע´ ההודעות של תפוז. BTW: יש תחרויות קרבות של שוטוקאן ביום שישי אם אינני טועה.

_alon_

New member
אני מתאמן

אצל גיורא בת"א ואצל מאיר יהל בכפר שמריהו.

avima

New member
ממה נהנית במיוחד?

האם היו הופעות יותר טובות לדעתך ? אני דרך אגב נהנתי מההצגה של הקונג פו (עם הסבא).

יובל13

New member
אני נהנתי מהכל

אבל במיוחד מהקראטה לא יודע למה אבל הקראטה תמיד יותר עניין אותי מאומנויות לחימה אחרות והקראטה שהיה שם (סאידו שוטוקאן קיוקושינקאי) היה מרשים ביותר גם אלו שהיו ברגות נמוכות היו מעולים חוצמזה גם אני נורא אהבתי את הקפוארה ואת הקטע עם הזקן של אלי איבגי זה היה נורא מקורי צילמתי את זה במצלמת וידאו ואני לא יכול להפסיק לראות את זה אבל הכי אהבתי את הקראטה

dardik

New member
בודו סנטר

כנס לאתר הבית של גליסקו בודו סנטר ותקבל עוד מידע

תמירי

New member
ערב אומנויות לחימה

גם אני הייתי והיה נחמד מאד. מאד אהבתי את הקונג פו "החזק" שכחתי את שם בית הספר ושם המורה. אשמח אם מישהוא יתן פרטים . אהבתי גם את ההופעה של צחי שוחט מאד מיוחד-עגור לבן. ההופעה עם זקן -נחמד שוטוקאן-ההפועה של אביטן היתה משכנעת מבחינת שבירות(ךמה לא שמו מגבת על המזרון לפני חיתוך האבטיח) השוטוקאן שלהם ממש שונה ממה שאנחנו לומדים(מסורתי-נשיאמה)ראיתי את הקאטה שהם עשו "קאנקודאי" שונה משמעותית ממה שאני מכיר!!היתכן? בסך הכל היה נחמד מאד כל הכבוד למארגנים על היוזמה בתקווה למופע כזה כל שנה אוס תמיר

_alon_

New member
ערב אומנויות לחימה

הקונג פו "החזק" היה אם אני זוכר נכון גמל שלמה והמורה היה אבי איבגי נדמה לי. אם יש למישהו פרטים עליו גם אני אשמח לקבל. אני מתאמן בשוקוטאן (פונקושי), במה השוטוקאן שלכם שונה? (בכלל מוזר חשבתי שיש שוטוקאן אחד... you learn something new every day). מה שעוד אהבתי והזכיר לי נשכחות מקורס בצבא זה מדור קרב מגע בצה"ל. אומנות לא אומנות זה לא חשוב תן לו באגרסיביות זה המוטו. ברברי אבל אפקטיבי. מעניין היה לשם אותם מול קונג פו ולראות מי יצא. מה שעוד מסקרן אותי מאוד זה הקפואירה, איך מתאמנים להשיג כאלו יכולות אקרובטיות. אם יש קפואריסט שיכול להרחיב אשמח מאוד.

אסף2

New member
אני לא בטוח

למה אתה מתכוון בקונג פו חזק. גמל שלמה דרומי נלמד ע"י ספיר טל בפ"ת (המורה עם חרבות הפרפר והתלמידים עם הקסדות). המורה ששבר מקלות על התלמידים שלו היה מר מושה גורליק מאמנות שלם הישראלית (אין לי מושג איפה הוא מלמד) אלי איבגי היה האיש עם הקטע של הסבא בהתחלה וצחי שוחט היה המורה לעגור לבן. בסך הכל כל בתי הספר שהיו נתנו שאו יפה.(למרות שהקטע של המאבטחים היה טיפה לא ברור).

למעלה