סגנונות בבדסמ ?

האכזרית

New member
סגנונות בבדסמ ?

שתי שאלות על אחד שהפנטזיה שלו חורגת מגבול החוקיות, לדוגמא אם מישהו נהנה מדברים כמו אונס וכו` 1. האם זה נקרא בדס``מ ? 2. במה הוא שונה מאנשים שיש להם פנטזיות סאדו רגילות ? הרי זה ברור שאף אחד לא אשם בתחושות שלו, או שנולדים עם זה או שזה מגיע בגלל מקרים מסויימים שחוו בחיים, אבל זה ברור שאין לאף אדם שליטה על הפנטזיות שלו. מקווה שהייתי ברורה מדובר במקרה אמיתי אצל אחד ממכרי.

תשובות:)

אם מישהו נהנה מדברים כמו אונס וכו`, זה נקרא בדס``מ בתנאי שזה בהסכמה! בטוח! ושפוי! כלומר שהסכמתם מראש שאת "כאילו" (המילה עוזרת להבנה) תאנסי אותו, אתם מסכמים על מילת ביטחון ואתם שפויים:)))) ואגב הוא לא ממש שונה מאנשים שיש להם פנטזיות סאדו רגילות :)))) לדעתי אין דבר כזה רגיל בבדס"ם:))) נ.ב לידע כללי והבהרת מושגים: בדס"ם (BDSM) זה בעצם סאדו (סאדו מאזו SM) עם קצת אפ גרייד:))) אבל העיקרון אותו הדבר:))) והתחום בא מאותו מקום:)

האכזרית

New member
זהו

שלא לי יש את הקטע הזה יש את זה לאחד מהמכתים שלי והפנטזיה שלו זה ממש לאנוס. אבל כמובן שזה רק בפנטזיה. בכל מקרה תודה על התשובות.

מהניסיון שלי

אפשר להגשים פנטזית אונס. כמובן שכל מילה של המכשפה נכונה, וכמו שמשחקים משחקי תפקידים אחרים מורה-תלמיד רופא-אחות-חולה מפקד-פקידה וכו', אפשר בהחלט לקבוע בדיוק את כל הסצנה ולשחק אותה. בכל מקרה זה חייב להיות בהסכמה עם מילת ביטחון. בפנטזיה מותר הכל. כשזה מגיע למימוש - יש גבולות.

אחות-חולה זה מגניבבבבבבבב:)

רופאה וחולה זה הכי מגניבבבבבבבבבב, שיואו נהיה לי חם עכשיו:)

למעלה