סגל נבחרת ישראל

ifa1111

New member
סגל נבחרת ישראל

הסגל המלא:
מתמודדים על עמדת השוער הראשון: הרוש ומרציאנו. שוער שלישי חיימוב
מגן שמאלי טוואטחה או בן הרוש (קשה להעמיד שרמי גרשון יפתח בעמדה זו אך הסיכוי קיים)
בלמים: בן חיים וטיבי כנראה יפתחו. רמי גרשון על הספסל.
מגן ימני: משומר ככל הנראה יפתח, אלחמיד יחכה על הספסל (סיכוי מסוים שייני יקבל את המקום אך זה מוטל בספק)
קישור: נאתכו, זהבי, ורמוט, ריקן, בוזאגלו, ביטון וייני
התקפה: שכטר, חמד, שהר, ברדה, דמארי, בן חיים, תמוז ודאבור

אני מאוכזב לראות שדודזאדה מנקודות האור בקמפיין הקודם אפילו לא קיבל זימון. ראוי יותר מטוואטחה לטעמי.
הקישור דליל מאוד, במצב הנוכחי הייתי שם את ייני כמגן ימני, קשר אחורי טוב אבל עדיף על משמור ברביעיה האחורית וכמו כן זומנו יותר מדי שחקני התקפה וחסרים שחקני מרכז שדה. ישראל לא תשחק עם יותר משלושה שחקנים בחלק הקדמי (וכראה שאם זה יקרה זהבי או בוזאגלו יהיו אחד מהם) אז למה לזמן 8? אני מבין שההחלטה לא קלה כי באמת יש לנו הרבה חלוצים בכושר טוב אבל פה גוטמן הפקיר את האמצע כי לא הצליח להחליט.

מה אתם חושבים על הסגל של גוטמן?

שומו

New member
איפה אלירן עטר וליאור רפאלוב

אלחאמד זו בדיחה לא מצחיקה. אלי דסה, המגן הימני הטוב בליגה, אפילו לא קרוב לסגל משום מה. הזוי.

מתן2766

New member
עטר מחמם את הספסל בריימס

רפאלוב רק עכשיו חזר מפציעה וגם הוא לא ממש בכושר.
אני מאוד מקווה שגוטמן ייתן למרציאנו לפתוח בשער

somone1411

New member
ההרכב שלי

מרציאנו
&nbsp
גרשון טיבי בן חיים
&nbsp
בן הרוש ביטון זהבי משומר
&nbsp
ורמוט
&nbsp
ברדה דמארי
&nbsp

Benedictus3

New member
משומר?

אולי תשכנע את המועדון שאתה אוהב להציע עבורו הצעה שאי אפשר יהיה לסרב לה??
איזו בושה להיראות בזירה האירופית עם "שחקן" שכזה בהרכב של נבחרת לאומית....

DRORIKO8

New member
אולי הגנתית

אבל כשאתה עולה למשחק נגד קפריסין ואנדורה אתה רוצה לשחק התקפי,וכשיש לך מגן שהיה עדיף שלא יעלה מאשר יעלה זה פוגע. ייני עדיף עליו בהרבה. ייני אגב גם עושה הגנה יותר טובה.

Benedictus3

New member
אנחנו כנראה לא מדברים על אותו שחקן

משומר רע הגנתי לא פחות מטוואטחה (וזו לא השוואה מחמיאה בכלל!!). אין שום דרך שתהפוך את שני השחקנים האלה ללגיטימיים עבור קבוצה בליגה עליונה מקצוענית ובוודאי שגם לא בנבחרת לאומית, שמהווה חלון ראווה. הליקויים שלהם כה רבים שקשה למנות אותם כעת. נכון שהכדורגל הישראלי לא התברך במגנים איכותיים בכלל, אבל השניים האלה באמת לא ראויים להיות שחקני נבחרת, והמשחק ההגנתי וההתקפי שלהם לוקה ליקויים חמורים ביותר.

somone1411

New member
העליהום שאתם עושים עליו הוא אכזרי

כל הרמה שלו שלא מגיעה לכתובת ישר בוז וקריאות.
אתם (כלל הקהל) עסוקים בלחפש אותו כשאתם לא שמים לב לעבודה ההגנתית הטובה שהוא עושה.
&nbsp
חוץ מזה שאין אופציה אחרת, שפונגין בסגל בכלל? והוא לא בדיוק יותר טוב. אלחמיד צעיר וחסר ניסיון למשחק כה חשוב. אז מי?

Benedictus3

New member
יכול להיות שהאלטרנטיבות לא משהו

אבל זה עדיין לא הופך את משומר לשחקן ראוי. הקהל שורק לו בוז (אני לא שורק ולא פוצה פה, אבל בהחלט מקלל אותו בסתר לבי...) מכיוון שאף הגבהה שלו לא מגיעה לכתובת!!! הפלא הזה קורה אחת לעונה לערך, ועל זה לא מגיעות לו מחמאות. בנוסף, משחק ההגנה שלו רע מאד. משומר לא גדל כמגן בהפועל כפר סבא אלא כחלוץ, ולכן לא למד עבודת הגנה מה היא. הוא לא יודע לסגור אלכסונית, מרבה לעשות עבירות שנובעות מחוסר יכולתו להתמודד עם שחקנים טכניים שבאים מולו ומה שחמור ביותר בעיני - יש לו טיימינג נוראי והקואורדינציה שלו באמת לא מתאימה לספורט תחרותי. נסה פעם לעקוב מקרבו אחרי התנועה שלו עם כדור, אחרי העצירה שלו את הכדור, אחרי המסירה שלו לשחקן בעמדה קדמית. תווכח לראות כמה הוא חסר קואורדינציה. לעלות לשחק עם שחקן כזה בהרכב של נבחרת לאומית שמחצית משחקניה משחקים (או לפחות מתיימרים לשחק) בליגות אירופאיות, זה פשוט מביך...

רז 1978

New member
איך משחק אחד גדול משפיע על הסגל

שלישייה אתמול של ברדה והוא זכה לזימון
מצד אחד אי אפשר שלא לפרגן לברדה

מצד שני מעניין אילו המשחק אתמול היה מסתיים ב 0-0 וברדה לא היה מציג משחק מי יודע טוב מעניין אם זה הוא היה מקבל זימון

DRORIKO8

New member
הוא גם לא נתן משחק טוב בשביל התפקיד שלו

מבחינת התפקיד ברדה היה המקביל של זהבי . עכשיו תענה בכנות, מי היה יותר פעיל עם הכדור?מי יותר ייצר מצבים? מצטער,אני ראיתי את ברדה של עונה שעברה שהיה הברומטר של הקבוצה שלו ומעורב בכל התקפה,הברדה הזה לא הופיע לאף אחד משלושת המשחקים(להבדיל מבוזגלו שבהחלט ראוי לזימון שלו) ברדה הביא 3 גולים של חלוץ,אבל גוטמן לא יודע איזה ברדה הוא יקבל. את ברדה החלוץ שנתן שלושער או את ברדה החלוץ שעם ההחמצות שלו חירבש לבאר שבע את אירופה. בכל אופן בתור חלוצים דמארי ודאבור עדיפים עליו. על עמדת מאחורי החלוץ בכל אופן הוא יכול לשכוח כי היא יותר באנקר ממסי בארגנטינה.

GentlePunter

New member
תגיד, טל בן חיים שזימנו זה החלוץ של מכבי, נכון?

כי זה לא יכול להיות הבלם המיתולוגי ההוא. נו, הפאקינר האוברייטד ההוא שמחזיק בשיא העולם בגרימת פנדלים.

מה יש לומר... הימור נועז של גוטמן, לשים חלוץ בתור בלם.

מתן2766

New member
רק שחקן אחד מהפועל

לדעתי לטב"ח ולדוידזאדה יש מקום בסגל.
בכל מקרה, המון הצלחה לנבחרת ושייתנו לנו קצת גאווה אחרי שנים רבות.

למעלה