סגירת פורום -דיון

סגירת פורום -דיון

האם שווה לסגור את הפורום הזה וזהו מכיוון שאין פה שיתוף פעולה ולא פותחים שירשורים אלא אם כן מנערים את החברה או שלהניח לו לגסוס עוד קצת

לדעתי שינוי ההנהלה

לא תביא לשיתוף פעולה וזה יהיה אותו דבר כמו עכשיו כמו שהיה לפני שבוע אז צריך לקיים ועדה של כל חברי הפורום ולחשוב מה עושים או לכאן או לכאן ההחלטה בידינו בלבד

אני אהיה אולי בוטה אבל

תגיד לי??? אתה חי בסרט????? זה לא הפורום היחידי שאני בו שהוא די יבש.. קורה! לקיים וועדה? מה כבר קרה??? בסדר.. הם פורשים.. אני אולי אחליף.. אני עדין חושבת.. ואני לא לבד, אני יודעת קיצר, לא סוגרים שום דבר! ואממממ תפסיק לפתוח 38016597693 שירשורים על כלום

ufo11

New member
על מה אתה מדבר תגיד לי?

לסגור פורום שהיווה גורם מאוד חושב בהבנת המחלה ותפיסתה אצל המון אנשים שאף פעם לא היו מודעים לה? אני לא יודע כמה זמן אתה נמצא בפורום...אבל מה שאני יודע, שזה לא הרבה... אני נמצא כאן מהימים הראשונים שהפורום הזה נפתח (בפברואר יהיה שנתיים) ואם תסתכל אחורה, תראה איזה דיונים היו פה, בלי ש"ינענעו" אנשים כמו שאתה אומר. אז תחשוב טוב... אולי במקום להציע דברים כאלה, תנסה לחשוב איך אתה יכול לתרום לפורום, ולא להוריד אותו מהרשת.

זה שמישהו כותב הודעה

ורק אדם אחד מתייחס להודעה זה מאוד נורמלי אה מה אתם עושים טובה למישהו, לעצמכם אתם עושים לא לאף אחד אחר חוץ מזה בצעקות לא תשיגו כלום בתודה על התגובות ,רוני

ufo11

New member
אף אחד לא צועק עלייך...אתה פשוט

צריך להבין...שכמו בכל פורום, יש תקופות שרושמים בכמויות...ויש תקופות שבקושי רושמים...אז לאחרונה המצב הוא כזה... ועכשיו גם אחד המנהלים עזב...אז הכל נראה...לא טוב... אבל זה לא אומר שצריך לקפוץ למסקנות מהירות ולסגור את הפורום. אתה לא חושב שזה נמהר מדי?

מחזקת את דבריו של UFO

ויותר, גם אני פה מתחילתו של הפורום, בניק אחר, אם אתם זוכרים את "הזהב הלבן", וכמו שלי יש תקופות עמוסות יותר ועמוסות פחות בחיים, ויותר זמן או פחות זמן לכתוב, ויש גם תקופות שבהן אין לי ברירה אלא לחשוב רק על עצמי, ויש תקופות, שאין דבר שאני נהנית יותר מאשר לחזק אחרים ולייעץ גם. אסור להיות נמהרים, לדעתי, יש לבחון את המצב לאשורו, לפני שמחליטים לסגור פורום, שעזר ותמך באנשים רבים, בכל זמן פעילותו, ואנחנו לא יכולים להשאיר למנהלים לעשות הכל בעצמם, גם אנחנו צריכים לקחת חלק בתפקוד השותף של הפורום, כדי שהמנהלים לא יגיעו למצבים של תשישות נפשית ורגשית. לדעתי, אם באמת איכפת לנו, אז יש דרך להמשיך ולתפעל את הפורום. יין

ufo11

New member
אני בסדר...עסוק מאוד בלימודים

לא פשוטים...עמוסים...אבל משתדל להנות. סה"כ..מדובר בעתיד שלי. לא
?

ufo11

New member
תודה רבה לך../images/Emo13.gif

מאחל גם לך הצלחה ואושר! והכי חשוב, בריאות.

hai001

New member
אני לא בעד סגירת הפורום

זה פורום מצוין שעוזר לאנשים להתמודד עם מחלתם ואפשר להתייעץ עם נירולוג שזה אחלה, לגבי תרופות חדשות מה ומו, אתרים על אפילפסיה וכדומה. בקיצור זה פורום אחלה
.

למעלה