סגירת מעגל

• פותח הנושא t@li
  • פורסם בתאריך

t@li

New member
סגירת מעגל ../images/Emo70.gif

טוב, החלטתי לעשות מעשה טוב <לא קורה לי הרבה
> ולקחת תחת חסותי הזמנית את משחק הבוקר של המממ שאף אחד לא מסכים לסיים! לא יפה! המוניטין של הפורום הוכפש. יאללה, נשאר ציטוט אחד וזה בטוח נורא קל. אני דורשת את השתתפותכם! וכדי להפוך את העניין למושך יותר, כתבתי מי פתר כל דבר :) <וכך הפותרים זוכים לתהילות עולם...> הפותר האחרון יוכתר כמלך ויקבל את ה
ששהה זמנית אצל רוח :)) אז יאללה, הנה ההוראות והפתרונות: "יש 3 סעיפים (2,1 ו-3). לכל סעיף יש שני תתי סעיפים (א´ ו- ב´). בין תתי הסעיפים בכל סעיף יש קשר (בין א´ ו-ב´ של 1 יש קשר וכן הלאה). בין הסעיפים יש גם קשר מסוים." 1.א) The Police - Can´t Stand Losing You ב) Sting - Fragile א) נפתר עי מישל 602
ב) נפתר עי רוח
2.א) Wham - Careless Whisper ב) George Michael - Jesus To A child א) נפתר עי אפי היקרה
ב) נפתר על ידי
3.א) Take That - Relight My Fire ב) Robbie Williams - ?? א) נפתר עי אפי היקרה
ב) מקום חמים ונוח למי שיחפוץ בו! הקשר בין א ו-ב בכל שאלה נפתר כבר, והוא כאמור להקה וחבר להקה לשעבר.. (ולכן רובי וויליאמס כנראה מופיע בפתרון) כך שנשאר רק לפתור את הציטוט האחרון... והוא: "I don´t want to hate, but that´s all you´ve left me with" יאללה אנשים, צריך לנקות את המוניטין של הפורום כלא פותרים משחקים עד הסוף! ב ה צ ל ח ה

t@li

New member
../images/Emo47.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo142.gif ../images/Emo77.gif

אמירש!! ראה את עצמך מלך הפורום החדש
מזל טווווב

אמירש

New member
חחח אפילו לא הכנתי נאום!

אני רוצה להודות להוריי שהביאוני עד הלום... חחח סתם.

המממ

New member
טלי! אין כמוך! איז הפתעה נעימה!../images/Emo23.gif

וואו!!! וואו!!! אם היו לי עוד מילים, הייתי אומרת אותן בודאי. כל כך נחמד מצידך. (אני לא מבינה למה עשית את זה, אבל זה באמת מאוד נחמד מצידך!)
ובקשר לפתרונות- זה באמת no regrets. ועכשיו נותר לכם לגלות את הקשר השני, בין 1-2-3. טלי- אין כמוך (שוב)! (זו כנראה אחוות אוהבי מוזיקת קולדפליי).
חיוך מרוח על פני! באמת! יומטוב ושקט שיהיה לנו!

t@li

New member
מותק! ../images/Emo25.gif

אם שאלת למה, באמת שאין לי מושג.. כנראה שרתה עליי הרוח (רוח.. חי חי חי) בכל מקרה.. שמחה לעזור :) <אחוות קולדפליי.. אחוות בריטים.. איך אפשר לסרב> חוצמזה, קיבלת הקפצה בחינם.. ואני תיכף אנסה להבין את הקשר, וכמובן - אתן את הכתר למי שמגיע!

lighter

New member
לי יש רעיון!

אבל קודם אני צריכה תשובה-את מתכוונת לקשר בין 1 ו-2 ו-3 נכון? לא לקשר בין כל אחד מהם... אני צודקת?

t@li

New member
אני יכולה לומר לך

שאת צודקת..
חשבתי שהקשר הוא משהו של התחדשות.. איזשהו מעגל ביחסים או משהו.. לא יודעת. מה הרעיון שלך?

lighter

New member
תראי...

בכל זוג יש להקה שהאומן השני היה חבר בה... זה מה שמשותף נכון? אז בתכלס´ זה הקשר...כאילו כל הצמדים בנויים באותה מתכונת-להקה ´מתה´ ואומן שיצא ממנה... או בשתי מילים- מעגל ביחסים

t@li

New member
נראה לי

שאלה הקשרים בין הסעיפים א וב.. אבל אולי נחכה שהמממ תבוא ותגיד לנו

המממ

New member
הגעתי.

ואני אגיד לכן. הקשר בין א´ ו- ב´הוא אכן להקות לשעבר וחבריהן בהווה... אבל יש גם קשר בין 1 2 ו-3 כמכלול. כלומר, תסתכלו במין ראייה רחבה שכזאת (איזה ביטויים יש לי היום!) על כל האלפים והבתים של כל הסעיפים ותגיעו לקשר בינהם. מקווה שהבנתם. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

t@li

New member
ממש אולי..

אוקיי, ישבתי וחשבתי, וזה מה שעלה לי לראש:
הכותב נורא מסכן.. מתנצל.. לא רוצה לאבד את האהובה שלו..
הוא עושה משהו לא בסדר.. היא נפרדת ממנו.. ידה ידה
הוא לא מתחרט.. מתחיל מחדש.. בלה בלה יכול להיות? נשמע לי קצת תמוה
זה מין מעגל כזה של בנאדם.. לא יודעת. אבל לא מצאתי שום דבר יותר טוב!

המממ

New member
טלי (טליה), יפה, אבל לא...

הרעיון שלך ממש אומנותי, אבל זה לא זה. הקשר שלי הרבה יותר פשוט וטכני. קשור ללהקות והזמרים עצמם ולשירים שלהם. הערה קטנה לתשת (אם יוצא לו לקרוא): אני מקדישה לך ולכנרת את הקשר... וזה גם סוג של רמז.

t@li

New member
אני לא יודעת!

אז שמישהו יפענח את זה כבר!
זה מרגיז אותי! בלה

דודל

New member
אני יודע...

כל הזמרים הם פליטי הלהקות שלפניהם: למשל רובי וויליאמס וTake That...

המממ

New member
די נו, אנשים.

מה קורה אתכם? תפתרו את זה כבר... רמז- קשור לשירים הבאים: roxanne freedom עכשיו זה ממש הרבה... יומטוב ושקט שיהיה לנו!

למעלה