סגירת יישומים

• פותח הנושא CCNA
  • פורסם בתאריך

CCNA

New member
סגירת יישומים

שלום רב, מחפש תוכנה לסגירת יישומים מדובר ממכשיר Imate Jas Jam מערכת הפעלה Windows mobile 5 . התקנתי את magic buttom החינמית אך משום מה התוכנה השתגעה לי , כלומר הייתה סוגרת ופותחת אפליקציות כרצונה. ברגע שהסרתי הכל נפתר.

AYELET1

New member
אולי הבעיה בהגדרות?

שלה או של תוכנה ספציפית. האם "ההשתגעות" מתרחשת בכל האפליקציות? או באפליקציה מסויימת? אגב, האם התקנת אותה על כרטיס או בזכרון האם יתכן שאיננה פועלת כל הזמן?

מר ON

New member
איפה כדאי להתקין אותה?

אני התקנתי הבוקר על הכרטיס...

AYELET1

New member
זכרון ראשי

אפשר מהכרטיס אבל זה מגביל (הפעלה אוטומטית לא פועלת )

זכרון ראשי כמו שאמרה איילת ו..

תוכנה שמבצעת תפקיד של ניהול זכרון, לדעתי, חייבת להיות מותקנת על הזכרון הראשי על אחת כמה וכמה כאשר היא תוכנה כ"כ קטנה כמו ה-MagicButton.

shuky1

New member
נסה את התוכנה החינמית הזאת -->

היא נקראת vBAR אני משתמש בה והיא טובה יותר לדעתי מ MAGIC BUTTTON בכך שהיא סוגרת כמעט את כל התוכנות. את WORLDMATE היא משום מה לא סוגרת, אבל באמת רק אותה. לחץ כ א ן לקישור.

רם1234

New member
תאימות של תוכנות שונות

מניסיוני (ASUS 636) כמעט כל התוכנות הנוספות גורמות לבעיות, מי יותר ומי פחות. נתקלי בעיקר בבעיות של "תקיעת" יישומים שחייבו SR בתדירות גבוהה מדי. כנראה שהבעיה היא בשילוב של כל התוכנות המותקנות, שלא תמיד אוהבת אחת את השניה. אין ברירה אלא לנסות כל מה שיש, עד שתמצא משהו שיפעל היטב.

davidea

New member
Vbar ב Vieka.com

http://www.vieka.com/vbar.htm מצויין. אני עובד עם גרסה 2.2 והיא פשוט מצויינת. חינמית אמיתית!

למעלה