סגירת חשבון...

סגירת חשבון...

ב``ה טוב, נתחיל בכיסוכים (היום אין שלום!) א) לקיש את יוכלה לישון בשקט, לא קרה כלום! ב) איתן, לא שכחתי אותך (אני גם לא מתכונן לזכור!) ג) ציק, תודה על העזרה (כל ``...`` בא יומו) ד) לסקופ אותי לא מזיזים מהדעות שלי..... (תתחילי לקלוט את זה) טוב זה יותר מידי ליום אחד. לילה .. אני לקחתי קצת חופש (חיררתם לי ת`מוח!) Kיציק

ת^עלול

New member
בלדה לאיציק: ``למה תמיד שאיציק``

ב``ה רבונו של עולם שמישהו יסביר לי (אולי זה יהיה אתה) למה תמיד שאיציק עייף, אז: ``עייפתם לי את השכל`` למה תמיד שאיציק כועס: ``עיצבנתם אותי לעזאזל איתכם`` למה תמיד שאיציק נעלב: ``חירפנתם לי את הצורה`` למה תמיד שאיציק עסוק: ``חיררתם לי ת`מוח`` למה תמיד שאיציק מוריד קובץ: ``דחילק תרדו לי מהפרטי`` למה תמיד שאיציק רעב: ``הרעבתם לי את היום`` אולי, אבל ממש אולי, כשאתה כועס, אז אתה כועס, ולא אף אחד אשם בזה, ואולי מתי שאתה רעב זה פשוט בגלל שלא אכלת מספיק, ולא בגלל שמישהו הרעיב אותך, ואולי, באמת אולי, מתי שאתה עייף ייתכן (סבירות נמוכה) שזה פשוט ממחסור בשעות שינה, הכל יכול להיות. תבדוק את הסוגיות, יהיה לך הרבה מה לעשות, יש לך הרבה נקודות לברר. רק אל תאשים אותי אחרי זה ב: וואלה ברברת לי את השכל... ת`עלול נ.ב קח את זה בהומור אחי... (קפוצ`ינו בבית קפה רוני על חשבוני אם אתה עצבן עלי...אני במילא חייב לך מפעם שעברה...)

למעלה