סגירת הפורום

סגירת הפורום

עקב מיעוט פעילות, הפורום ייסגר בימים הקרובים. אנו מודים להאבק ובראנדון סטארק על ניהולו של הפורום לאורך תקופה ארוכה. נזמינכם להמשיך ולהנות משאר הפורומים באתר
אנשים.

kheldar

New member
לא יכולתם לחכות 3 ימים?

= 1 באפריל? אבל הפורום יפתח שוב כש (..) ריקוד עם דרקונים יצא, כן?

The silver star

New member
../images/Emo10.gif אני רק מקווה שלא מדובר ב..

סימן רע לבאות - לגבי מה שצפוי לששאוש"ק....

sk33

New member
זה טיפשי

הממוצע יש בפורום 2 הודעות ביום ... אז על זה סוגרים פורום זה לא צאט והפורום הזה נועד להחלפת מידע ותאריך יציאת הספר הבא מתקרב ואז הפורום יפרח מחדש בנתיים אני חושב שהפיעלות של הפורום סבירה חבל לסגור אותו ועם צריך מנהלים חדשים אז דברו איתי ...

kheldar

New member
בינתיים

תקימו פורום/קומונה זמנית בה יהיה ניתן להודיע מה קורה עד שנמצא משהו קבוע (או שאפשר ישר למצוא )

deathstar

New member
חבל

היה פה נחמד. אני מקווה שיפתחו שוב כאשר יצא הספר הבא.

EndOfAllHopes

New member
מקומם

למה אי אפשר לפרסם אזהרה שהפורום יסגר אם הפעילות בו לא תגבר או משהו? אולי אנשים היו מתאמצים להיות יותר פעילים... ישר להודיע על סגירה ככה ישר? אני ראיתי בתפוז פורומים הרבה יותר שוממים שלא נסגרו, זו מדיניות חדשה או משהו?

מה השטות הזו?

זה פורום פעיל. אולי שרשורים לא רצים פה בקצב מסחרר אבל פעיל. כואב לכם שרץ לאט? יש אנשים שמשתמשים בדבר הזה!

חבל באמת

נהניתי להציץ בהודעות מדי פעם ולזרוק איזה הערה. הבעיה האמיתית היא מר מרטין שלא עומד בזמנים של ההוצאה לאור של הספרים.

רק דבר אחד -אה?

מי?מה? למה? כמה? מאיפה זה צץ? הפורום חי וקיים,אמנם לא חמישים הודעות בשעה אבל בהחלט חי יותר מפורום או שניים ובהחלט חבל לסגור אותו.

למעלה