סגירת אירוח

מצטער, אבל זה היה בזיון.

אין תשובות להמון שאלות ושאר התשובות מתחמקות.

חרד יקר!

זה שאתה תומך בחג'ג' (שכולל בעסקת חבילה את אסקטלן ומרציאנו), זאת לא סיבה ללכלך ולהתבטא בצורה שבה אתה מתבטא. אם הייתי מנהלת את הפורום הייתי מוחקת את ההודעות המבזות שלך, תתבייש!

Curious

New member
סימפטית יקרה...../images/Emo35.gif

מוכנה להרחיב לגבי עסקת החבילה...? בנוגע לאסקטלן..הדברים די ברורים, אלא אם כן תוסיפי אל הידוע. אבל, מרציאנו..?? מה הקשר?? Just Curious

מיקי 100

New member
מאיפה את מביאה את השטויות האלה???

אני בניגוד אלייך מסתמך על מה ששמעתי מאלה שהבטיחו להם סגנות(שבתאי,שלמה וריטה) וממה שהם בעצמם אמרו בעיתונות. עמוס לא הבטיח ליורם כלום זה סתם תעמולה זולה שלך!!! להזכירך יורם הוא גיסו של גבי ויש לו הסכם חתום איתו לסגנות ובנוסף לכל אלה הם חברים באותה סיעה הם הרי רצו ביחד בבחירות הקודמות.

מיקי 100

New member
מה זהו???????????

מה קרה יש לי עוד הרבה שאלות איפה הוא הלך??????????? כולה שעה ורבע אחרי כל הפרסןם שקיבל זה מה שהוא מקדיש לגולשים?????.

מיקי 100

גבי אסרף עסוק בכנסים וחוגי בית רבים אין לו זמן פנוי כמו שיש לשאר המועמדים !!!!!! וחוץ מזה, אתה יכול להיות קצת יותר חיובי? אתה ממש פסימי. אה... בעצם, אם הייתי תומכת בחג'ג', גם אני הייתי פסימית!!!!!!!

מיקי 100

New member
ואת בכלל לא מזוהה עם אף אחד!!!!

את אזרחית "תמימה שסתם גולשת לה להנאתה" כן וידעתי שתגידי זאת יש לו הרבה חוגים והוא "המועמד המוביל" ויש "סחף" של אנשים אליו ועוד ועוד... הרי כל המחנה של גבי מומחה בדמגוגיה זולה וסיסמאות ריקות מתוכן!!!!!!!!!!!!!!!! יקירתי גבי לא ענה לרבע מהשאלות שנשאל זה רק מראה על האיש וסגנונו.

סימפטית.....אבל

העובדות הן שגבי לא ענה על כל השאלות ועל חלק מהשאלות הוא ענה חלקית. יתכן שלא הייה לו מספיק זמן. ובאשר להתבטאויות שלי....בניגוד אילייך, אני עוסק בעובדות ולא בספקולציות. על איזה עיסקת חבילה את מדברת? האם יש הסכם? האם יש הבטחות? אין כלום. אבל במקום להתיחס לעובדות ולהתמודד עם המציאות את ממציאה סיפורים....אין לכם שום דבר נגד עמוס, כי הוא פשוט אדם ישר, כנה, נקי כפיים ונחוש בדעתו לשפר את המצב העגום של לוד. אולי בהזדמנות זו תעני לי על מספר שאלות בנוגע למועמד שלך... מה הוא עשה בצבא? כמה זמן שרת בצבא? מה תגובתך על דו"ח מבקר המדינה לגבי גבי אסרף? למה הוא עדיין יו"ר מרחב השפלה?

t h e m o o n

New member
תגובה לחרד מלוד

גם אני שאלתי את מר אסרף שאלות ונדמה לי שאם תדפדף הוא ענה על שאלות דומות לשאלות שלך, ואם אתה מעוניין שגם המועמד שלך יהיה גם בפורום [מה שרצוי]תביא אותו לפורום על מנת שנוכל לשאול אותו שאלות ולהתרשם. אבל חביבי יותר ג'נטלמניות . לפי דעתי נעשה בזיון בכבודו של מר אסרף אתמול בפורום מצד כמה גולשים האם אתה רוצה שיבזו את המועמד שלך? אני בטוח שלא. אני איש מחשבים במקצועי ואני יודע איזה משקל יש לכתיבה בפורומים, ולפי מה שראיתי למר יגיל לא הוצגו שאלות חטטניות, נהפוך הוא זה היה מרשים אז תמשיך באותה דרך נאותה. אני עדיין לא החלטתי במי אני תומך אבל לאמר לך משהו ידידי הגולש ממה שאני מתרשם יש מסע השמצה והכפשה נגד האיש. אני חושב שאלך לכנס שלו היום רק כדי לראות את האיש שאתה משמיץ, כל כך הרבה. ואחזור אליך עם התרשמותי. אתה יכול לאמר לי מתי למועמד שלך יש כנס/חוג בית שאלך לשמוע גם אותו? תושב חדש מודאג.

מי משמיץ?

אני באמת לא מבין....למה שאלות בסיסיות נחשבות להשמצות. תסביר לי מה רע בשאלות ששאלתי? למה אי אפשר לקבל תשובות ברורות? לבזות זה להמציא ולהתיחס לשמועות שאין להן שחר כאל עובדות ובנוסף לתקוף את המועמד על סמך ה"סיפורים".

t h e m o o n

New member
תגובה להשמצה,

אולי לא סיגננתי את תשובתי כראוי, מה אכפת לך מעברו הפרטי והאישי? תתמקד בעשייה שלו בתור איש ציבור, והבזוי שלך מתבטא בכך שאינך מקבל תשובות כי כנראה השאלות לא רלוונטיות, לפי מה שאני קורא בפורום יש לכל מועמד .... "ברוך השם". תדפדף שוב הוא ענה על כל התשובות שקשורות במעמדו הציבורי, וגם האישי בקשר לבנו, וזה נקרא בעברית צחה "חטטנות שמבזה את שואליה" ולפי השיחות הפרטיות שניהלתי עכשיו יש לו רקורד מקצועי לא רע בכלל. ואני חושב שאתה יכול להפנות שאלות אישיות לפרטי שלו ולשאול אותו. במקום להלאות אותנו. ואם לבזות לפי דעתך זה להמציא ושמועות, וסיפורים, אתה כנראה נשען על סוגיה זו.

סטיץ 2003

New member
תגובה לחרד מלוד

מאחר ויש לך בעיה של חרדות מתמשכות , היתי מציעה לך קודם לקבל טיפול נפשיזה לא בושה , יש מקום מיוחד שנקרא "אברבנל" טפל בעצמך, תרגיש טוב ואח"כ תכנס לפורוס שאתה כבר לא חרד לגולך ולגורל העיר"לוד" .

למעלה