סגירה של טבעת

סגירה של טבעת

מתי עושים את הסגירה הראשונה?ואם בנאדם שומר שלא לאכול יותר מידי זה עדין חובה לסגור? וכמה רצוי לסגור בכלל בהתחלה? תודה ויום טוב:)

קוביd1

New member
סגירת טבעת

ד"ר אבינוח ממליץ בדרך כלל לעשות את הסגירה הראשונה חודש אחרי הניתוח. אין שום חובה לסגור,המנתח שלי ד"ר סובחי אומר שצריך לסגור ברגע שיש הפסקת ירידה במשקל ,או ברגע שנפח הארוחות עולה. לידיעתך אני סגרתי את הטבעת פעם ראשונה שנתיים אחרי הניתוח ,לאחר שבחצי שנה הראשונה הורדתי את כל 50 הק"ג העודפים שהיו לי נכון שד"ר סובחי סוגר קצת את הטבעת בזמן הניתוח. במשך 10 שנים סגרתי פעמיים הפעם האחרונה היתה לפני 7 שנים אני סגור עכשיו על 2.7 בטבעת האמריקאית הישנה שמכסימום הסגירה שלה היא 4.5 קובי

שרה16

New member
אני סגרתי בקצב איטי

סגירה ראשונה אחרי חודשים בערך-4 סגירה שניה עוד חודש וחצי -2 סגירה שלישית עוד חודש וחצי -1 בעצם התחלתי את הירידה אחרי 5 חודשים עם סגירה של 7. היום-אחרי 10 חודשים מהניתוח -מינוס 12 קילו.
זהו ניתוח החלפת טבעת אמריקאית שהחליקה בשבדית חדשה, ועברתי את השיא של הירידה הקודמת,סה"כ עד כה 32 קילו. אני בכוונה התנהלתי לאט עם הטבעת ולא סגרתי "עד כלות" כדי שתהיה לי האפשרות לאכול לחם וירקות ובשר. ולא להקיא חלילה, מכיוון ולא רק יש פגיעה בגוף ובאיכות החיים, גם הטבעת עלולה לזוז .(זה מה שהיה עם הראשונה). בהצלחה.

אופירA

New member
מנהל
רצוי לא לסגור כל עוד יש ירידה טובה במשקל

כדי לא לנצל באופן בלתי יעיל את אפקט "דג הזהב" ולבזבז את משאביו. כל עוד יש הגבלה ויש כוח לשמור על האכילה - יש לנצל יכולת זו עד תום. ברגע שמתעורר צורך לקבל עזרה מהטבעת, פונים ל"דג הזהב" ומבקשים את עזרתו בהדרגה. ככל שנשענים על הכוחות ההתנהגותיים כך מרוויחים יותר מהניתוח. ד"ר אבינוח סוגר 5CC בהתחלה, כדי להגיע כמה שיותר מהר להגבלה של הטבעת. אבל אפשר לומר לו שיסגור פחות. אני סגרתי בהתחלה ל-3CC, אח"כ ל-5, אח"כ ל-6, אח"כ ל-7, אח"כ ל-7.25. בשנה שלאחר מכן חלה היצרות של המעבר, והתחלתי לפתוח את הטבעת בהדרגה: בהתחלה 1/2CC, אחכ 1/4CC ואח"כ שוב 1/2CC.

אופירA

New member
מנהל
תלוי. תלוי בעודף המשקל ובכוחות האישיים

מבחינתי, 4 קילו בחודש שממשיכים לרדת זו ירידה טובה. כי זה 48 קילו בשנה. אבל בן אדם שצריך לרדת 90 קילו, יתכן שצריך לחשוב בפרמטרים שונים משלי.

WiKi

New member
אז הוא יירד בשנתיים, קצת פחות../images/Emo70.gif

בוקר טוב ימית -סגירת טבעת.

אני שנה וחצי אחרי ניתוח-ירידה של 18 ק"ג -רוצה לרדת עוד 8-10 ק"ג.(אבל ממש לא ממהרת) אז ככה... אחרי 8 חודשים סגרתי פעם ראשונה וכבר הייתי מינוס של 15 ק"ג -מאז ירדתי רק 3 ק"ג ואני מרוצה! מאז לא סגרתי את הטבעת ואני מניחה לגוף שלי להסתגל -עושה קצת ספורט וכושר ומרוצה. אל תמהרי -כל עוד את יורדת במשקל חבל סתם לסגור את הטבעת! ספרי מה קורה איתך. בהצלחה רבקה

למעלה