סגירה ראשונה

נוגי1234

New member
סגירה ראשונה

מחר (סוףסוף ובתקווה שלא יהיו עיצומים) אני אמורה להגיע לסורוקה לסגירה ראשונה. יודעת שכתבתם על זה אין ספור פעמים, אך אשמח ללמוד מנסיונכם- כמה סוגרים? האם יש שיקול דעת או שהרופא מחליט לבדו? צריך לשתות בריום?
כמה? תזונה אחרי הסגירה? איזו ולכמה זמן? הגבלות מיוחדות? לשים לב למשהו מיוחד? תודה מראש

אופירA

New member
מנהל
יש החלטה של הרופא + שיקול דעת שלך

אתם מחליטים ביחד, לרופא יש ברירת מחדל ראשונית. אם תתני לו נתונים מיוחדים, הוא עשוי להחליט אחרת מברירת המחדל. מותר לך לבקש ממנו פחות מ-5 סגירה ראשונה. הוא יסכים. 24 שעות תזונת נוזלים, 24 שעות נוספות כלכלה רכה, אח"כ רגיל. לא לאכול לפני הסגירה איזה 3 שעות. בריום - נדמה לי שצריך. שיעדכנו החדשים יותר.

עצה שלי ולא בעניין הסגירה-

אטמי אוזנייך מכל השטויות שמספרים שם במסדרון הזה. בכל פעם שהייתי שם הרגשתי כאילו אני: 1. בשוק (יותר גרוע ממחנה יודה או הכרמל 2. בסרט אימה- מה שאנשים מספרים שם עם כל עצות האחיתופל , זה הזוי. ממליצה לך להקשיב פה לעצותיהם המחכימות של האנשים פה, היות והאג'נדה העיקרית כאן היא שינוי באורח החיים והתנהלות נכונה לאחר הניתוח ובחיים עצמם, ולא, "בואו נסגור עד מוות את הטבעת ולא נאכל כלום,נקיא,נשתה ונבלוס ואז שוב נקיא". (לפני שבועיים הגדילה לומר מישהי בחדר ההמתנה "אני? אני רק שותה עכשיו. לא יכולה לאכול. רוצה לרדת מהר". הטיפשה לא הבינה שעם התנהלות כזו היא לא תרד ובטח שלא תהיה בריאה. גם את זה היא לא הבינה.) בקיצור, בהצלחה!

רוייקו

New member
המסדרונות האלה בימי סגירות פתיחות

כמו יריד מספרי סיפורים. הזוי לגמריי. לקחת בערבון מוגבל ועוד יותר לקחת בחשבון זה שכל אחד הוא בפני עצמו

נוגי1234

New member
בהחלט...

כבר נצלחתי להיתקל בזה בקטנה טרם הניתוח. אני מבינה שמדובר, אם כן, בתהליך ארוך של המתנה. אקח עמי אטמי אזניים והרבה סבלנות. תודה רבה!

למעלה