סגור כמו מעגל

danistar

New member
סגור כמו מעגל

שוב אותו סיפור עוד טלפון שבור ממה את מתחמקת כשפגישה הזו נמחקת אותה תגובה בדוקה אחרי שיחה שחוקה למה את בורחת מהרגשות פתאום שוכחת נעול בראש מגדל סגור כמו מעגל תפסיקי כבר לברוח ואת הזמן למתוח השתיקה שלך חוששת מעידה שאת נוטשת אין שום הגיון נשאר רק שיגעון

kessem

New member
השתיקה../images/Emo28.gif

כשאתה זָקוּק כָּל כָּךְ לחיבתה לליטופה ולאהבתה השתיקה שלה,מוציאה אוֹתְךָ מדעתך. היא אינה מתמודדת לְבַד עִם רגשות היא אינה מֵבינָה עַד כַּמָּה השעות קשות הרי אמרת כְּבָר שאין לֵךְ דרישות לבד מֵכַּמָּה מִלִּים כֹּה מבוקשות התנערי כבר....תדברי הושיטי יד...ותתחברי הראי בגרות...תתעוררי אני בּוֹדֵד וערירי.

danistar

New member
מקסים קסם , מקסים

אבל ערירי ?? אני ?? לא חושב שאני מרגיש ערירי .. בודד כן אבל לא ערירי ..

חן (*_*)

New member
../images/Emo140.gif.............ואולי.............

בדיוק זה שורש הבעייה וההכרה היא דרך להשגת המטרה? "נעול בראש מגדל סגור כמו מעגל...." כיום, רק מתי מעט מעריכים טוהר אופי כשלך, אצל אנשים !!! *אני רוצה לצרף לך שיר קצר, אותו כתבתי מזמן בגוף ראשון, וערכתי בו שינוי קל, כדי שיתאים גם לך. בדידות בדידות - רגש עצוב וכואב, בדידות - משהו ששובר את הלב. בדידות - למרות היותך מוקף אנשים, בדידות - למרות שחברים לא חסרים. בדידות - כמו היה הרגש אטום וליבך עדיין סגור וחתום בדידות-כי ללא חום האהבה, שאבד. נותרת כמיותם - לבד .

danistar

New member
תודה ../images/Emo140.gif

פשוט נפלא וכל כך נכון ... אשרי מי שיש לו חברים כמוך חן ..

ואולי.....

ואולי... ואולי גם בי קיים החשש האם אינך יודע,האינך חש? ואולי... ממתינה אני לצעד ראשון ממך שאוכל לאגור כח ולצעוד לקראתך, ואולי... נפתח המעגל הסגור נבטל השגעון, נאמץ ההגיון, נצעד קדימה יחד ללא היסוס או פחד.

למעלה