סגולה ללידה קלה!!!

מצב
הנושא נעול.
סגולה ללידה קלה!!!

סגולה ללידה קלה!!!
חסידי חב"ד נוהגים לתלות על/ליד דלת הכניסה מבחוץ או מבפנים את שיר למעלות כסגולה ללידה קלה ולהגנה על היולדת והיילוד. יש באפשרותי לשלוח לכל מי שמעוניין. אפשר, לדעתי, גם להניח את הסגולה בבית/בחדר היולדת/התינוק. מבטיחה סודיות לכל פונה. אני עצמי חסויה- ואני מבינה את הצורך להשאר כך ולכך אל לכם לחשוש. מנצלת את ההזדמנות לאחל חג שמח ומועדים לשמחה ולכל מי שקוראת את ההודעה וזקוקה לישועה אני מאחלת: כעת חיה לחבוק תינוקות בריאים ושלמים! חיה

אתרוג - סגולה לפריון- לפי הקבליסט

סגולה ללידה קלה!!!
חסידי חב"ד נוהגים לתלות על/ליד דלת הכניסה מבחוץ או מבפנים את שיר למעלות כסגולה ללידה קלה ולהגנה על היולדת והיילוד. יש באפשרותי לשלוח לכל מי שמעוניין. אפשר, לדעתי, גם להניח את הסגולה בבית/בחדר היולדת/התינוק. מבטיחה סודיות לכל פונה. אני עצמי חסויה- ואני מבינה את הצורך להשאר כך ולכך אל לכם לחשוש. מנצלת את ההזדמנות לאחל חג שמח ומועדים לשמחה ולכל מי שקוראת את ההודעה וזקוקה לישועה אני מאחלת: כעת חיה לחבוק תינוקות בריאים ושלמים! חיה
שהופיע אצל אודטה יש לנשוך את קצה האתרוג שברכו עליו במשך כל חג סוכות. לא צופה של אודטה , אבל כשבהיתי מול המסך אחרי העבודה הקשה זה מה שנאמר. תירצו- תישכו. :)

rachel or

New member
להכין ריבה מהאתרוג ולאכול בטו בשבט

שהופיע אצל אודטה יש לנשוך את קצה האתרוג שברכו עליו במשך כל חג סוכות. לא צופה של אודטה , אבל כשבהיתי מול המסך אחרי העבודה הקשה זה מה שנאמר. תירצו- תישכו. :)
גם סגולה ללידה קלה חג שמח לכולם

ואם מדברים על סגולות- אז הנה אוסף!

גם סגולה ללידה קלה חג שמח לכולם
ואם מדברים על סגולות- אז הנה אוסף!
בס"ד כתבתי בעבר אך לרענון- סגולות יכולות לסיע שכן מעצם הפעולה החשיבה וההרגשה מתחדשות האמונה והתקווה. סגולות מעשיות לזכות לבנים (לפריון): * לתת צדקה לנזקקים * הכנסת אורחים- שמצינו שאברהם אבינו זכה לבנים בזכות מצות הכנסת אורחים (למי שזוכר-ספור שלושת המלאכים) * לשתות שמן זית * לאכול דגים קטנים (סרדינים) * להריח הדס במוצ"ש * לבנות סוכה סגולה רוחנית: * שמחה היא סגולה לבנים ויש ראיה:"ותשחק שרה בקרבה" כי אמרה בלבה זה סגולה שתלד בן ע"י שמחה. ועוד: "רוני עקרה לא ילדה..."; "מושיבי עקרת הבית אם הבנים שמחה" . היינו ע"י שנעשית שמחה נעשית אם הבנים. סגולות ללידה קלה: * ליטול הפיטם מהאתרוג ביום הושענא רבא (עם הפה). ולסיום ספור שכבר ספרתי על סגולה מיוחדת אשר מוכרת בקרב חסידי חב"ד. ספור אמיתי: אשה שהיתה ללא בנים בקשה מהרבי ברכה לבנים. הרבי כמובן ברך והורה לה לקנות עגלה האשה קנתה ואכן נפקדה וילדה ילד. מאז מקובל בקרב החסידים לקנות עגלה כסגולה לזכות בבנים. אל תשאלו אותי למה עגלה? כי אני לא יודעת אולי רק אולי כי יש בעגלה תנועה וזרימה... אך בדבר אחד אני מאמינה בספורי צדיקים סודות עצומים ותפקידם לחזק את השומעים. אם הרבי אמר אז עי"כ שעושים פעולה חיובית מתקשרים לצדיק ואפשר להוושע מכוחו, מברכותיו ומתפילותיו שכן ידוע: צדיק גוזר והקב"ה מקיים. הצדיקים פועלים רבות לסייע לנו שכן התורה שלנו תורת חיים. המלצה שלי: כל פעולה שמחליטים לעשות לבצע מתוך אמונה תמימה שתפעל ותשפיע. מזכירה שאפשר לפנות אלי במסר לקבלת הסגולה הנ"ל. קיימת אפשרות נוספת למי שמעונינת והיא לפנות לבתי חב"ד אשר בכל עיר- בחלקם יש ואפשר לרכוש בעלות קטנה מאוד. בהצלחה וחג שמח!

בריזה1

New member
היי חיה גילה

סגולה ללידה קלה!!!
היי חיה גילה
הרצון שלך לברך ולעזור ללכולם מחמם את הלב תודה וחג שמח בריזה

מצב
הנושא נעול.
למעלה