סגווי בתל אביב

סגווי בתל אביב

היי, אשמח לעזרה

אנחנו מתלבטים בין הסיור הזה:
סיורי סגווי בתל אביב מתחילים בנמל יפו העתיק, ומשם עוברים דרך נקודות מרכזיות בהתפתחותה של תל אביב. סיורי סגווי בתל אביב מרחפים דרך אתרים היסטוריים כתחנת הרכבת הישנה ששופצה לאחרונה, נווה שלום, רחובות נווה צדק המקסימים, מרכז סוזן דלל, הבית של שלוש וסיפור האהבה בפינת הרחוב בבית אבולעפיה, מוזיאון נחום גוטמן, הראינוע והקיוסק הראשון.
במהלך סיורי סגווי בתל אביב נוכל לצפות באדריכלות הבאוהאוס האופיינית לתל אביב הישנה והטובה, בשדרת רוטשילד המתעוררת לקראת בין הערביים, נדבר על מאיר דיזנגוף והיכל העצמאות ונספוג את ניחוחות תרבות הפנאי של העיר הדינמית הזאת.

לבין הסיור הזה:
סיורי סגווי בפארק הירקון מציעים לכם מנוחה ירוקה לעיניים מכל האספלט והבטון, בפנינת הטבע הנדירה הכוללת מערכת זואולוגית ובוטנית מרהיבה. במהלך סיורי סגווי בפארק נוכל ליהנות מנופים ירוקים וצמחייה רב גונית, מדשאות מטופחות, ציפורים, ברווזים ואווזים המשתלבים בנוף הטבעי.
סיורי סגווי בפארק הירקון מתחיל בחניון אצטדיון הדר יוסף, ועוברים בנקודות ציון מרקתות כמו פארק הסלעים העתיקים, גן הקקטוסים, האגם המלאכותי, שבע תחנות, תל נפוליאון, תצפית על תל קסילה מתקופת הפלשתים, ועד שפך הירקון בסמוך לתל כודאדי העתיק.

(התיאורים לקוחים מהאתר http://www.segs.co.il/).

מה עדיף לדעתכם? מה יותר מעניין? מה יותר כיף?
כל מי שמכיר/ה את האיזורים - נא דעתכם! תודה רבה

yonyl

New member
טיול שונה

שני הטיולים נשמעים טובים.
השאלה אם בא לך טבע ואז תסעי על שבילי אופניים בפארק הירקון, תראי ירוק, תגיעי לאיזורים שקטים, יפה מאוד אבל לא "הארד קור" תל אביב...אני מת על פארק הירקון אבל אם את לא מתל אביב ואת רוצה להתחבר לעיר אז הטיול בנווה צדק הוא אורבני, תרגישי יותר טוב את תל אביב, התרבות שלה, הבניה וכו.

עלה13

New member
אני מתחבר לראשון...

הוא בתוך העיר, החוויה מעניינת, הסיטואציות והמפרט הוא גדול, גם השני מקסים, הוא לאורך הפארק, לדעתי יש סיור נוסף שאני כבר זמן מה שוקל אותו, זה סיור סגווי שמשלב צילום. מאמין שכל בחירה תהייה חוויה.

prizman

New member
אם אתם מחוץ לת"א כפי שנשמע לי

קחו את הראשון.
אם טעיתי ואתם מת"א ולא מכירים את אזור פארק הירקון קחו את השני.

למעלה