סב קוץ' מילגה

סב קוץ' מילגה

בילינו שם ערב בנות נפלא (קרן את פה ?) - האווירה בשאנטי, הרעיון מגניב (אכול כפי יכולתך ממזנון הודי צמחוני), השירות חביב. האוכל מגוון וטעים לאוהבי תבשילים הודים אבל ח ר י ף זה לא מילה
צחקנו על זה שרוב הכסף שהם עושים זה מהשתייה כי אפילו הלחם היה חריף בטירוף. ואולי שתי הקומות העליונות יותר נעימות לישיבה אבל עם כל הכבוד אני לא רואה את עצמי מטיילת במעלה המדרגות התלולות עם האוכל כל פעם שאני רוצה למלא את הצלחת... לגבי התשלום - מישהו יכול להסביר לי מה הקטע הזה של "שלם כפי יכולתך" כלומר - שלם כמה שנראה לך. לי זה היה מוזר. בשורה תחתונה - היה כיף, אני עוד אחזור.

וגם - מוזס בהרצליה פיתוח ../images/Emo45.gif

עסקית בצהריים במוזס. היו 2 אופציות - סלט + עיקרית + תוספת + שתייה ב- 49 ש"ח או מנה ראשונה + עיקרית + תוספת (בלי שתייה) ב- 59 ש"ח אם אני לא טועה. למנה ראשונה לקחנו סלט מוזס (חסה חסה ושוב חסה עם בצל וצנוניות עם רוטב טעים - טרי וטעים אבל הרבה מידי חסה לטעמי) וסלט בריאות (כרוב סגול עם מלפפונים ברוטב מתקתק טעים). שני הסלטים היו גדולים מאד. למנה עיקרית אני לקחתי כריך חם עם פטריות פורטבלו ורוטב איולי. כריך ענק ומעולה. הצ'יפס הגיעו עבים וקריספים בדיוק כמו שאני אוהבת. שיחיה אכל מנה של כבדי עוף שאמר שהיתה מצוינת - ושוב, מנה ענקית. הםפירה היה פשוט וטעים. לקינוח לקחנו וופל עם בננות מקורמלות גלידה וקצפת - ענק ומצוין (שמתם לב לחזרה על המוטיב ?). אם אני לא טועה הקינוח עלה 25 ש"ח. השירות היה טוב מאד. העיצוב יפה בעיני, והשירותים מבריקים. המקום ידידותי מאד לילדים - מייד הביאו לקטנה כסא תינוק, הביאו גם דפי ציור וצבעים ואפילו עשו פוצי-מוצי
מומלץ בחום.

ננה f

New member
סב קאטצ' מקדונלד

גם הם משחקים על ה"שתיה". חצי כוס קרח והרבה זוזים לשתיה, פחות (יחסית) על האוכל. הרווח השולי על השתיה עצום. ככה מנהלים עסקי מזון.

אולי פשוט נפלנו על יום לא טוב

(או טוב - תלוי מי מגדיר) של הטבח ? או שהם למדו את הפטנט שעיקר הרווח מהשתייה והוסיפו חריף לכל התבשילים כדי להרוויח עוד קצת ?
כי בחיי שהחריף גרם לי לשתות המון.

למעלה