סבתא שלי

gombosha

New member
סבתא שלי

שלום! סבתא שלי היא אשה מבוגרת שמדברת פרסית וכמעט ולא מבינה עברית. אמא שלי והאחים שלה מנסים לעשות לה כמה שיותר חברה, אבל זה לא תמיד אפשרי כי כולם מאוד עסוקים. אנחנו הנכדים כמעט ולא מדברים פרסית (אני קצת יותר מבינה כי עשיתי סמסטר של פרסית באוניברסיטה) מלה פה ומלה שם. עכשיו יש לה בעיה רפואית שבגללה היא פוחדת ללכת לבד ברחוב ויושבת הרבה לבד בבית. חשבתי שיהיה נחמד למצוא לה חברה דוברת פרסית איתה תוכל להיפגש ולקשקש - אולי אפילו רק בטלפון. אז אם אתם מכירים אשה מבוגרת דוברת פרסית שתשמח לחברה, אשמח אם תצרו איתי קשר עדיף באזור ירושלים, אבל גם אם לא זה יהיה נחמד. מן חילי מותשקרם מרסי

פרויז1

New member
מותשכּר : באיזו עיר ?

אני מכיר מישהי מאוד תרבותית (חיָאבּוּני) בירושלים. פשוט לקחה את הילדות וברחה. הבעל נשאר שם עם ים של רכוש שהמוסלמים לקחו ממנו כשכלאו אותו במחשכי המרתפים שם - במולדתנו. מה אתם מחפשים עם/בלי לינה ?

JUN JUN

New member
השאלה היא

האם סבתא זו שתיזום שיחות טלפון לחברה שנמצא לה? אני מכירה כמה מבוגרות פרסיות שישמחו, אבל לא יבזבזו שיחות טלפון... והן לא מירושלים. אפשר לקבל קצת יותר פרטים עליה? מה היא אוהבת לעשות? בת כמה היא? כמה ילדים/נכדים יש וכמה זמן היא בארץ? מאיפה היא עלתה - כלומר מאיזה עיר באירן?

gombosha

New member
תשובות על ממן בוזורג שלי

אם זה יצליח, סבתא תיזום שיחות טלפון, זו לא תהיה בעיה קצת פרטים על סבתא: היא אוהבת לקרוא עיתונים וספרים בפרסית וגם לראות המון סרטים וטלויזיה בפרסית. היא תשמח גם להחליף ספרים וסרטים עם חברות. היא בערך בת 80 יש לה 7 ילדים ומהם כ25 נכדים ו15 נינים... היא בארץ מ79 כלומר 31 שנים עלתה מטהרן אבל במקור היא מהמדאן. תודה רבה, אשמח לקבל עוד פרטים :)

למעלה