סבתא שושה Is BACK Again

sh00sha

New member
סבתא שושה Is BACK Again

אז שוב אני מצטערת שנעדרתי זמן רב *מבט מבוייש* אני יכולה לספר לכם קצת על עצמי מאז הפעם האחרונה בפורום. ציון סופי ב-5 יח"ל מתמטיקה: 100. ימי חופש מבובזים: 21 כולל היום =]. חצלולים שהיו לי מאז : 5. בגרויות שעשיתי: 5. התמוטטויות עצבים: 4 (הבגרות בהיסטוריה...) שפות אינטרנט חדשות באמתחתי:3 (HTML, JavaScript, ASP) שנות לימוד שנותרו לי בתיכון:2. (י"א ו-י"ב) אחים שלי שמתחתנים :1. (במזל טוב, סוף סוף נזכר לעזוב את הבית.) חלומות שרשמתי ביומן החלומות: 0. (אני יודעת, אני עצלנית.) אז אני מקווה לשלל חצלולי קיץ סוערים... שלכם, סבתא שושה.

sh00sha

New member
חחח...

5 חצלולים, צלילות נמוכה, זכרתי ממש מעט ואז שכחתי הכל. אבל אני מקווה לטוב ;)

EMaaN

New member
מעעעעע

קודם כל ברוכה השבה :p לא יודע אם את זוכרת אותי מפעם :p גם אני חזרתי השבוע. עכשיו, 100 ב5 יחידוווווווווות???????????????????????????? :|:|:|:|:|: טוב מה אני יגיד...

idan334

New member
ברוכה השבה..

קודם כל כל הכבוד על הציונים.. אני מאמין שאת מסוגלת להביא את אותו ציון כמו במתמטיקה לחלומות צלולים עם תשקיעי קצת..
תשתדלי לכתוב יותר אה? זה לא אותו פורום בלעדייך מודה.. לילה טוב וחלומות צלולים..

silverhawk

New member
הו, ברוכה השבה!

סחטיין על הציונים! אבל אם היית משקיעה באותה רמה גם בפורום, גם החצלולים היו מגיעים ל-100...

מורני666

New member
אההההההההה (כנסו)

שאלוהים יקח את כל האחיות התאומות שמעריצות את MCR! שוב היא התנחלה לי על המחשב ולא התנתקה! זו סבתא שושה! אתם שומעים? אני פה בפנים! שמישהו יזרוק את אחותי מהחלון!

noaligo

New member
../images/Emo24.gif

גם את שבה לפורום אחרי נטישה ממושכת? וולקאם טו דה קלאב

למעלה