סבתא, סבתא שלי...

leeloo

New member
סבתא, סבתא שלי...

זו אינה הודעת תלונה. אני לא יודעת מה לרשום. סתם להוציא את זה ממני. אני מרגישה כל-כך אשמה. ידעתי שארגיש ככה. ידעתי שזה יקרה לי. ידעתי שסבתא לא תשאר שם לנצח... היא עדיין איתנו, אבל גילו אצלה שוב גידול.. אלוהים, בבקשה, אני מקווה שזה לא סרטני.. כמה שרבתי איתה, כמה שצעקנו, כמה שלא הסתדרנו, דווקא בשבועיים האחרונים המצב ממש השתפר, ועכשיו פתאום כל זה.. אני לא יודעת מה להגיד, אני לא יודעת מה לעשות, אני לא רוצה להכביד עליה, לא רוצה להחמיר את המחלה, לא רוצה שהיא תרגיש רע בגללי.. לא רוצה לאבד אותה.. בכל זאת.. היא סבתא שלי, לטוב ולרע.. אני לא יכולה לחזור אליה, פתאום לדבר ופתאום הכל מאושר, אין לי כוחות כל-כך בעצמי, אבל מה אני עושה עכשיו בשבילה?.. אני לא רוצה לאבד אותה..

taz512

New member
גלגל החיים

אין מה לעשות ככה העולם עובד. מה שאת יכולה לעשות כרגע זה לבלות איתה לדבר איתה ולהכיר אותה קצת יותר, להכיר את העבר שלה. אני יודע שבשבעה של סבתא שלי גילתי עליה ועל המשפםחה שלי המון דברכים שהצטערתי שלא גילתי ממנה ישירות... כולנו הולכים בסופו של דבר, לך יכול להיות יש איזה שהיא התראה, כן התראה מודעים לך מראש, כמו שאת אמרת בעצמך, מה שאת צריכה לעשות עכשיו זה לתמוך בא, לא להכביד אליה, ולהנעים את זמנה כמה שאפשר... ואת כל מה שכתבתי כאן אפשר כעיקרון לזרוק לזבל, ואני מקווה שזה יזרק לזבל עם יתגלה שזה לא ממאיר... בריאות אושר והצלחה. אין מה לומר יותר מזה... טאז, השד והסימפטיה

leeloo

New member
אבל כאן הבעיה

פתאום לדבר איתה כאילו הכל בסדר.. היו בינינו בעיות.. וחוץ מזה, שהיא מתחרפנת מהדברים הכי קטנים שאני עושה (לא בכוונה) ואני לא רוצה להרגיש שבאשמתי כואב לה.. אולי אני צריכה לצאת משם.. לפני שזה באמת יהיה קשה מידי..

taz512

New member
כל הקלפים על השולחן

לנקות את האוויר. לדבר על הנושא שהכי קשה לך לדבר אליו, תספרי לה איך את מרגישה, ממה את מפחדת, מה קשה לך, תשאלי אותה בלי מניפולציות ובלי טריקים מה היא רוצה, שתישארי או לא. תניחי את כל הקלפים על השולחן ותני לה להגיע להחלטה. עד אז תמיד הענן הזה יהיה בים שתיכן... טאז, השד והעצות

רק שבשום אופן היא לא תקבל את

הרושם, שאת מוכנה לסולחות ולהשבת הסדר על כנו רק בגלל שהיא חולה, ואת מרחמת עליה. הרבה יותר טוב שהיא תשמע ממך שזה היכה אותך בהלם, שפתאום הבנת שהריבים הקטנוניים והתאקלים כל כך פעוטים ליד העובדה שאת אוהבת אותה.

למעלה