סבתא נפתרה...

סבתא נפתרה...

ממש לפני 3 שעות... היא נפתרה מסרטן שהיה לה שנה + אישה בת 80.... חזקה... ממש כמה שעות לפני הפתירה היא איבדה את ההכרה... אבל לפני זה היא הייתה אישה צלולה שתמיד ידעה מה קורה איתה... אומרים שבשבת נפתרים צדיקים... יום ראשון ההלויה... לא יודעת מה קורה איתי בכיתי הרבה אבל עכשיו אני מרגישה מאוד מבולבלת...

דללה

New member
../images/Emo201.gif אני מצטערת ../images/Emo4.gif

אני פה אם את צריכה משהו...

theone2468

New member
:( משתתפת בצערך...

עברתי חוויה דומה לפני שנתיים עם סבא אם את צריכה משו למרות שאנחנו לא מכירות-אני פה...

רעות מתוקה, משתתפת בצערך

עברתי את אותה חוויה לפני שנה וחצי רק עם סבא... שמת לפתע פתאום.. תהיי חזקה ואל תתבישי לבכות.. כי בכי משחרר אל תשמרי בתוכך. ואם את צריכה אוזן קשבת את מוזמנת להכנס אליי לאייסי

EDTH

New member
מצטער לשמוע ../images/Emo201.gif

אם את צריכה משהו אני פה.

משתתפת בצערך ../images/Emo201.gif

גם אצלי סבתא נפטרה (לפני 4.5 שנים) וזה היה מפתיע כי לפני השבץ שהיא נפטרה ממנו תוך יומיים היא היתה בריאה =\

תודה חברים../images/Emo24.gif

אני כרגע בסדר אני חושבת... אולי עדיין בשלבי הכחשה... לא יודעת.... מה שכן... המוות שלה לא היה פתאומי... היא הייתה בבית חולים כל היום וגם לפני זה ממש ראיתי את השלבים איך הסרטן מננצח את סבתא וגומר אותה... מצטערת לשמוע על הסבא וסבתא שלכם
תודה על הכלללל....

Itay Simons

New member
../images/Emo201.gif אני משתתף בצערך..

אני בעצמי איבדתי סבא בתחילת ינואר..ואני מבין אותך...

ranch22

New member
../images/Emo201.gif

משתתפת בצערך. פה, אם את צריכה משהו... ת.נ.צ.ב.ה

תודה לכולם...

איתי מצטערת לשמוע על סבא שלך.... וסרטן זה באמת חרא... מחלה שגומרת המון אנשים...

../images/Emo201.gif ברוך דיין האמת.

יהי זיכרה ברוך והלוואי שלא תדעי עוד צער.. גם סבתא שלי נפטרה לפני 3 חודשים.. גם היא סבלה בבי"ח כמה שבועות לפני מותה. בסופו של דבר גם היא נפטרה ביום שבת, בדיוק ביום האזכרה של סבא שלי ז"ל.

R e A

New member
../images/Emo201.gif מצטער נורא לשמוע

אם את צריכה, תמיד פה בשבילך...

למעלה