סבתא מעצבנת -_-
אז ככה אני יתחיל אם דבר אחד חשוב אני לא הומו או דו מיני או מה שזה לא יהיה
עכשיו שאמרתי את זה אני רוצה רק להגיד משהו אחד ולשאול מה לעשות היום הייתי אצל סבתא שלי ו אנחנו אכלנו באמצע הארוחה אני שאלתי את אמא שלי אם אני יכול לטוס בחופש פורים לפינלנד לבקר חברים שפגשתי באנרנט וללכת לחתונה של זוג לסביות שהידדתי איתם (הולכות להתחתן או משהו דומה כי נירא לי ה חוק עדיין לא מרשה :|) אמא שלי אמרה לי שהיא צחשוב על זה ובלה בלה בלה... אמהות -.- אז בקיצור סבתא שלי פתאום אומרת למה אתה רוצה לפגוש לסביות אז אני עונה לי כי הם ידידות ממש טובות שלי ?... אחרי זה היא שואלת אתה מכיר גם הומוים?? אני עונה לה שכן גם אותם אני מכיר מהאינטרנת ו אומר לה שהם ממש אבל ממש נחמדים וכל הזמן עוזרים לי במשחק אינטרנת . אז היא פתאום אומרת שגייס זה מחלה ו אני מזה התעצבנתי ו פשוט הלכתי וממש התעצבנתי עליה כי הם חברים טובים מאוד שלי (לא הלכתי מיפני שאמרתי לה להצביעה ש"ס GOD I HATE ש"ס -.- ) אז בקיצור אני ממש הייתי שמח אם למישהו יש הצע מה לעשות אם סבתא גזענית ? אני פשוט מאמין גדול בשוויון והרבה חברים שלי הם גייס (למרות שבחיים לא ראיתי אותם פנים אל פנים אני משחיב אותם חברים ממש טובים ) נץב סךיחה אם זה לא הפורום המתאים לזה 
אז ככה אני יתחיל אם דבר אחד חשוב אני לא הומו או דו מיני או מה שזה לא יהיה