סבתא חרירה- למה?

mackenzie

New member
סבתא חרירה- למה?

היום, כשאכלתי לתומי במזנון השכונתי (אני מפרסם אותו באופן ציני לכאורה) חרירה בפיתה, נהנתי מאוד מהטעם הנפלא והמאוזן של המטבל. מיד עלו בראשי מחשבות- האם רק בישראל יורדים על החרירה? ואם כן, למה? בפרט, הם מביאים את החרירה במטאפורה של סבתא פולנית, הרי כולם יודעים שחרירה זה עיראקי. ואני אומר, די לשתויות! (ההודעה נכתבה ברוח צינית בניסיון להרים את מורל הפורום ולגבש אותו)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שאלוהים יעזור לך...

mackenzie

New member
זו אמורה להיות מחמאה?

אני מקווה שכן, כי את נשמעת בחורה נחמדה.

Human Nature

New member
טיהי, מקנזי ../images/Emo13.gif |טל| †

אני אוהב לקרוא הודעות שלך. יש בהן משהו שמזכיר לי את "מנהל פורום רק בישראל", רק בלי הנאציות
יש לך גם שם אמיתי?

mackenzie

New member
יש לי, אך עדיין אני לא מוכן לחשוף.

"אטי" - המידע שנתתי לך הוא לא נכון, מצטער. אני עדיין לא מוכן להיחשף. אני אולי אהיה מוכן ב-ICQ, המספר שלי נמצא באשכול ה-ICQ.

Human Nature

New member
זה אכן בסדר... |טל| †

לי לקחה כמעט חצי שעה עד שכולם ידעו את כל הפרטים המדויקים על חיי המין שלי, מקום המגורים שלי והתנוחה המועדפת עליי

Human Nature

New member
אוקיי, |טל| †

אז גבר ואשה שמתחתנים נכנסים לחדר חשוך, ואחרי תשעה חודשים אמא הולכת לבית-חולים ומחזיקה הביתה תינוק חדש. מרוצה?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זאת תיאוריה או שזה מוכח מדעית ?
שאלה קטנה ... מי ראה שתיקת הצופרים ??? בכל מקרה "הסורים מגיעים לכינרת"איך אהבתי איך שהוא צעק את זה !!!!!!

PopPy

New member
../images/Emo32.gifפורום רוזוול בתפוז נפתח!

מדי יום ראשון בשעה 21:15 בערוץ 3 משודרת הסידרה "רוזוול", סידרת המד"ב של הWB - מעין שילוב של "X FILES" ו"דוסון קריק". בדיוק בשעה זו, אלפי מעריצים בארץ מתחברים אל חייהם של מקס אוונס (ג'ייסון בר), ליז פרקר (שירי אפלבי), מריה דה-לוקה, איזבל אוונס ומייקל גרין. לסידרה האהובה יש אומנם פחות משלוש עונות, אבל בערוץ 3 אנחנו רק בתחילת הדרך ואנחנו כאן בפורום כדי לדסקס על הסידרה ועל הכוכבים. נשמע מעניין? אתם מוזמנים לפורום רוזוול בתפוז לפרטים נוספים!

למעלה