סבתא זפטה

נשואה1

New member
סבתא זפטה../images/Emo66.gif

בכ"ט בנובמבר שהיה אז יום שבת סתווי, ניסיתַ לצאת לאוויר העולם. משום מה לא הצלחתַ כ"כ בכוחות עצמך, לכן הגעתַ כדרכם של קיסרים- בניתוח. 4 ק"ג עטופים בבגדי בי"ח, ומביטים בי בזווית עין עצומה. הוכתרתי בתואר חדש. שונה. משהו שלא הכרתי ולא דמיינתי בחלומותי את התחושה. לא התעוררתי כשבכיתַ בלילות... לא רצתי בפארמים למיניהם לחפש לךַ מטרנות וטיטולים. רק אהבתי. וחיבקתי. ונישקתי עד אין סוף. שרתי לךַ שירים , והצחקתי אותך בדגדוגים ופרצופים. השתטיתי לחלוטין אל מול תינוקיותך המשתנה מולי מפעם לפעם. אף פעם לא הייתי עיפה מדי בשבילךַ. תמיד הגנבתי לך ממתק, גם כשזה היה לפני הארוחה
וכששלחת 2 זרועות שמנמנות למולי במבטא תינוקי חסר פשר, רק אני מכולם הבנתי שאתה רוצה חיבוק, וים של נשיקות. כשהתחלת השנה ללכת לגן, דליתי מעמקי באר הנוסטלגיה את כל שירי הילדים הקלאסיים, ולא היה מאושר משנינו, אוחזים ידיים במעגל קטן ושרים "לשבת- לקום". והיום יש לך "מומולדת". שנתיים. כן, באמת שהזמן טס ועף. ובשפתך המתפתחת צעקת לי הבוקר בטלפון "טַטַה מומולדת" אני גאה להיות טטה שלך. נהנית להשתטות איתך ביחד ולטרוף אותך בנשיקות מותירות סימנים. הסבא שאת מיטתו אני חולקת בשנתיים האחרונות (דווקא מתפקד לא רע הסבא הזה..
), הסבא הגנוב ואני, נגיע אליך היום לפנות ערב, חמושים במתנה כרגיל, ונרים אותך על כסא 3 פעמים (1 לשנה הבאה). אוהבת אותך בלי תנאים ובהכי כיף סבתא.

שמים1

New member
איזה סבתא מתוקה ../images/Emo39.gif../images/Emo187.gif

תחבקי את נכדתך בבריאות ובשמחה..יחד עם הסבא שמתפקד לא רע ..
כתבת יפה וחכיית אותי על הבוקר. רק שמחות .

טאKילה

New member
איזה כייף לך טַטַה../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

יומולדת שמח לנכד המתוק
זה נשמע מרגש, מדליק מגניב טַטַה שלו
שיגדל להיות שמח ומאושר
לנכד של הסבתא המקסימה

אלמרה

New member
איזה כיף שיש לו סבתא מקסימה כזו....

מזל טוב והמון נישוקים לו גם ממני, חולה על הריח שלהם... אבא ללא הפסקה ושלושת בני נולדו בניתוחים קיסריים, מבין איך הם יצאו מהבטן (זה לא דבר שהייתי עומד בו כנראה) אבל לא מבין איך הם נכנסו לשם...

למעלה