סבל מתמשך

בת אל 1992

New member
סבל מתמשך

שלום ! קודם כל אני שמחה להצטרף לפורום הזה .. :) אני בת 19 עוד מעט ולפני קצת יותר משנה וחצי עברתי ניתוח קיצור קיבה-טבעת. שנה שלמה הכל היה בסדר,הצרות תקופתיות וירידה במשקל של 30 ק"ג. מאז ההצרה האחרונה,לא נגעתי בטבעת 5 חודשים ואז התחילו הבעיות : המון הקאות,קצף לבן שעולה כל הזמן (גם אם לא אכלתי ולא שתיתי),שתיית מים והקאתם בליווי קצף .. הגעתי למצב של עילפון,וההורים לקחו אותי לבית חולים בעירי,שם הרופא התווכח איתי שהוא יודע מה הוא עושה ופתח לי 4CC. ברוב טיפשותי,נסעתי לאסותא וביקשתי שייסגרו לי 3,וכך היה. תוך חצי שעה התחלתי להקיא בלי הפסקה קצף,בצורה מטורפת,וכבר למחרת שוב פעם נלקחתי לבית חולים בעירי שם פתחו לי בערך 3CC אחרי שיקוף ראשון מאז הניתוח (!!!!!!!! ) . ממצב שהייתי סגורה בערך 8-8וחצי,הגעתי למצב שאני סגורה רק 4.5CC. לא סיימתי את הירידה , אני רוצה לרדת עוד 20 ק"ג.. מה שכן,אני עדיין מקיאה המון,וגם עליתי בערך 5-6 ק"ג מאז הפתיחה האחרונה. בזמן האחרון יש לי דקירות איומות באזור הפורט,ומתחת לחזה,אפשר לומר בטבעת . הרופא שלי לא עונה לי ואני ממש מפחדת .. מה לעשות ?!!?

אופירA

New member
מנהל
חבל, כנראה גרמת נזק לעצמך

בואי נראה מה אפשר לעשות כרגע. היית צריכה לדעת, שברגע שהתחילו הבעיות - הקאות, קצף והקאת מים - צריך לרוץ מיד לרופא, ולפתוח את הטבעת ב-1/2CC. הפתיחה הזו פותרת את הבעיה לחלוטין. אבל אחרי הפתיחה צריך להחלים מהמצב הזה. ואת הלכת וסגרת שוב, ושוב נקלעת לנעילה ולמחנק. עלייך ללמוד להתנהל עם הטבעת נכון, כדי לא להקיא. וכך תוכלי להמשיך בצורה בריאה את הירידה במשקל. אבל כרגע צריך לפתור את בעיית הדקירות האיומות. יכול להיות שמרוב נעילה והקאות זז שם משהו. צריך שוב שיקוף ובדיקת מצב הטבעת. תבקשי טיפול באסותא, אם הרופא שלך לא עונה. אחרי שהבעיה של הדקירות תאובחן ותטופל, תחזרי ונטפל בבעיית ההתנהלות הלא נכונה עם הטבעת. את מוזמנת להתקשר אלי כדי לקבל ייעוץ בהתנהלות. טל' 03-5781855, אופירה (להשאיר הודעה בתא הקולי, עם טלפון לחזרה).

בת אל 1992

New member
זריזה,תודה רבה !

ממי לבקש ? עד היום פניתי למזכירתו של ד"ר אבינוח,אבל רק לקביעת תורים לסגירה/פתיחה .. להתקשר אליה גם בקשר לטיפול הזה ? ותודה רבה !!

חשוב להימנע מבית חולים אזורי

ללכת רק לכירורג שלך...זה קודם כל לפי מה שאת מתארת, נראה לי שהטבעת החליקה אבל את חייבת לבדוק את זה לכי לאסותא ודברי עם הכירורג, הוא ימצא לך פתרון מבינה מה שאת חיה...תהיה עירנית ואל תתני למצב להחמיר בהצלחה

למעלה