סבל המשפחה

גל ראם

New member
סבל המשפחה

מה עושים עם הסבל המיצטבר בתוכך, מהקושי האדיר, והאחריות בטיפול באם? המצב משתנה כל יום ואפילו כל שעה...כל מי שמיסביב הולך ומישתגע...העצבות על האימה שהיא חיה בה, לצד הטירדה האינסופית והדריכות שלי, לגביה לגבי אבי ולגבי המטפלת...חוסר האונים הנורא, במילחמה מול המנצח התמידי, ניסיונות אין סופיים לשפר ולמצוא ה"רופא" המתאים,והפסימיות של כולם...מה עושים? .

טילי66

New member
גל ראם שלום

אורך רוח המחלה קשה וארורה לא מצויין האם האמא מטופלת בכדורים?מה גילה וכו...אנחנו כולנו במצב דומה לא פעם אובדי עצות אני טיפלתי בבעלי 5 שנים בבית לבד לא שיתף פעולה עם אף אדם כ-9 חודשים במוסד וזה עצוב.חיבוק וחג שמח תמי

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורום גל

לכי לקבוצת תמיכה של עמותת עמדא. קיימות בכל הארץ. את מוזמנת לכתוב בפורום ותקבלי תמיכה מחברים בעלי ניסיון אישי בתחום.

מבינה אותך מאד

מה שנותר לי רק לחבק ולהתפלל עבור אמא שלך שתמצאו תרופה שתוכל להרגיע אותה ממה שהיא סובלת ולכם, כל המשפחה שתתחלקו בנטל של ההתמודדות הקשה הזו. גם אני רוצה כל הזמן לברוח בגלל חוסר האונים שלי אך הוא בעלי, בן 60 ואומלל בתוך המחלה שלו שמטלטלת את כל המשפחה כולל הורי הזקנים שולחת חיבוק ענק והלואי שיהיו בשורות טובות וחג שמח תמצאו דברים אחרים שישמחו אתכם, טובה

zs1957

New member
טובה'לה חברתי היקרה

את עם הרעיונות המופלאים שלך תהיי לי בריאה אין עלייך גדולה מהחיים.שתינו עשינו היום מצווה גדולה וחשובה ובקרנו את ירון של אריאלה. הרעיון היה שלך ואני נרתמתי למשימה.מקווה בשבילך שהשקט והשלווה יגיעו שוב לביתך. עם כל הטיפול באהרון את מוצאת זמן להורייך ,לירון של אריאלה ,לנכדים ולמי לא. מורידה בפנייך את הכובע שאפו !!! שבוע טוב, שולחת לך חיבוקים ונשיקות אוהבת זהבה

למעלה