סבל אהבה

טורטיתת

New member
סבל אהבה

כל כך הרבה דמעות וכאב יש כאן בשבוע האחרון. אני עומדת בצד דומעת כואבת לה... כאובת גם לה.... געגועים ריקנות, כעס, אהבה, שנאה. שתיקה. דברים פשוטים כמו אהבה כמה מורכבים וקשים. אולי בעצם לא צריך לאהוב וזהו עצוב וגם כואב לי שאנחנו בוחרות כבר לא לשתף להיות אנונימיות בעלות
. אבל גם מבינה שכבר אין פרטיות וירטואלית - אולי, כי אנחנו פוחדות מעצמנו !

אין כמו האהבה ../images/Emo23.gif

חשיבה חיובית טורטי...... במקום להתמקד בכאב צריך להתמקד ברגשות החיוביות. כשחושבים חיובי מרגישים חיובי ומשם הלב נפתח ומקבל כל מה שרוצה...... צריך רק לדעת לבקש.....
עוד אחד
יום נפלא

טורטיתת

New member
♥ חיובי מאוד

כל יום התחושה שלי אופטימית אינטימית ואישית. התחושה הפעם, היא כללית, יותר נכון "שבועית" תראי כמה כאב יש כאן בפורום שלנו בשבוע האחרון. וזה מה שמפחיד ומערר קצת את האופטימיות שבי. תודה
| (כי לא טובה ב-
)

../images/Emo6.gif הלב תמיד שמח

אל תתני לאף אחת לערער לך את האופטמיות והרגשות החיוביות. מחשבות יוצרות מציאות ...... תחשבי על זה !!! גם בפרידות אנחנו כבר מרגישות שבא הסוף עם כל הכאב.... והמציאות אופפפססס פרידה. אז הפוך מחשבות חיוביות מביאות רגשות חיוביות והלב שמח ואופפפפפססס אהבה

../images/Emo41.gifהלב תמיד שמח../images/Emo41.gif

והיא יודעת על מה היא מדברת. גם אני הייתי שם......וקבלתי המון חיזוקים. רק מחשבות חיוביות יכולות לסדר את העניין. המון
לך אינדיאנית........

41מיקה

New member
לא פוחדת !

לא פוחדת להחשף , לא פוחדת מעצמי , לא פוחדת מכן , לא פוחדת בכלל , פשוט התרגלתי להסתתר בקונכייה שלי כל כך הרבה זמן . רק בתקופה האחרונה גיליתי מה "לא בסדר " אצלי ... מעכשיו אני חשופה ומוכנה לאהבה , מוכנה כמו שלא הייתי מעולם ! אז נכון שיש כאן הרבה כאב ודמעות , בגלל זה הגעתי לכאן לפורום , קראתי אתכן בנות יקרות , והרגשתי שותפה בכל , לכן התחלתי גם להשתתף . אם לא הייתן משתפות באמת , אז בחיים לא הייתי נפטרת מהמשא הזה שאני סוחבת לבדי . רק לדעת שיש עוד כמוני שמתחבטות באותם נושאים וכאבים , עושה לי באיזה שהוא מקום יותר קל ! לא מתכוונת ל "צרת רבים חצי נחמה " אלא לאותה הרגשת שיתוף והבנה . מסר לאלו שכועסות אחת על השניה ... חבל על האנרגיות בלכעוס על דפי האתר .. .. זה לא עושה לאף אחת מכן טוב , זה רק הופך להתנצחויות ולעוד כאבים . ברור שהיתה אהבה בינכן , גם אני כעסתי וכתבתי מכתב או שניים , מה שעזר לי זה להמשיך לשוחח איתה ולחקור מה לא היה טוב ביננו . רק כאשר הבנתי מאיפה הכל מגיע , ולמה זה קרה , באיזה שהוא מקום הצלחתי להרפות , ולגמור את זה יפה יותר , נינוח יותר . אני לא אומרת שזה מתאים לכל אחת אבל באמת חבל ... חבל לשקוע ברגשות הרעים , תבררו בינכן אולי יש אפשרות לנתב את זה לפסים יותר חיוביים , פחות כאובים וכועסים . מאחלת לכוווווווולכן רק טוב ! ממני מיקה

למעלה