סבל אבל נשאר

Tinkerblack

New member
סבל אבל נשאר

מי לדעתכם מבין הדמויות יש לו את יכולת ההשרדות הכי טובה, הכי הרבה סבל אבל עדיין נשאר בחיים(עד שהוא מת חחח) בכל מקרה האם זה פרייד שהתחשמל ועבר כל דבר שהיה כנגד לדברים שהם הוא מאמין) האם זה טרודי שכל מי שבהם היא רצתה לא רצה אותה האם זה לקס שעבר עיקור שן, הדבקות בוירוס ועוד... יש כמובן עוד הרבה דברים אבל תחשבו בעצמכם מי סבל הכי הרבה אבל הצליח לשרוד

קטרפי

New member
ברור שלקס ../images/Emo110.gif

היה לו קשה לא רק אחרי הווירוס אלא כול החיים שלו, וזה אומר גם שהוא סבל הרבה גם בילדות שלו, וגם שזה חישל אותו לקראת מה שקרה בווירוס והיה לו הרבה יותר סיכוי להישרד מלאחרים (ובאמת ראינו שהוא בין היחידים שנישארו לאורך כול הסידרה) כמו שאבוני אמרה עליו פעם, hes strong as a ox & blessed with luck as a fool, hell be fine (או משו כזה לא זוכר את הציטוט המדוייק. גית¿)

«NAngel»

New member
פול../images/Emo80.gif

הוא היה אילם, לא
אז בלי קשר למה שהיה אחרי הוירוס... הוא הכי סבל אתם יודעים מה זה לא לדבר כל החיים
אני לא יכולה לשתוק דקה P-: (חוצמזה, לסבול את פטסי 9 חודשים ברחם
כבר מגיע לו צל"ש...)

מיוני

New member
לקס ../images/Emo107.gif

נכון שהוא עולה על העצבים של כולם אבל הוא מצליח להגיע לעמדות מפתח למצוא אהבה והוא אפילו לא חוטף הרבה מכות

ט ו ב ו ש

New member
בריי

ליסבול מטומטמת כמו טרודי במך כמה עונות טובות ... אני הייתי מיתיאשת כבר מזמן!!

Tinkerblack

New member
מיי לקס ללא כל צל של ספק

לא צריך להוסיף מילה מיותרת וברמה הרגשית לדעתי גם סלין כי היא הייתה כלכך רגישה שלא הייתה רגילה לכל זה ופתאום הכל נוחת עלייה פלוס בריי המניאק שהיה אליה או הפציעה שלה כשמיי טיפלה בה

קרניjack

New member
טרודי!!!!!!!!!!!!!!!1

מה יכול להיות יותר גרוע משלקחו לך את הילד!?!?? היא הייתה במצב נפשי כל כך קשה עד שהיא בגדה..ואחר כך עם כל האהבות שלה והכל...מסכנה!

למעלה