סבלנות

r e d head

New member
סבלנות

איפוק אורך רוח רוגע שלווה מישהו יודע איפה מוכרים את זה? אני מחפשת בנרותתתתתתתת!!!!!!!!!!!!! המלאי עומד להתרוקן, הגעתי כבר לרזרבי.... מתיש ממש מתיש מי צריך את זה????????? אגב, זה נהדר כמדכא תאבון, ועוזר לדיאטה. ביי

מי????????

מי הרגיז אותך אדמו? רק טגידי לי ואני באה

r e d head

New member
לא הרגיזו אותי

אבל, בשביל שתבואי אני מוכנה להתרגז אני מרגישה שמשחקים בי אני אוהבת לשחק במשחקים הוגנים עם כללים ידועים ואני לא מבינה אז נראה לי אני פורשת מהמשחק....כי מה שהיה ברזרבי אוזל....

blonda3

New member
מי משחק בך וכיצד?../images/Emo12.gif

ספרי לנו כדי שגם אנחנו נדע..... מה כבר קרה?

blonda3

New member
תודה גם לך

שאת עונה..... ותודה לכולכם שטסתם אלעל.....
(מה שמזכיר לי שהגוזלים שלי חוזרים עוד כמה ימים
) איך נדע על מה את מדברת אם לא תספרי? נו כבר תמציאי משהו ואם לא בא לך אז ליל מנוחה......

סבלנות

סבלנות סבלנות לא קונים בשום חנות סבלנות ילדים זה מפתח הכסמים. מה שיוצא אני מרוצה ככה.. הכול קל אצל הגננות האלה... והאחין שלי אומר לאמא שלו "אולי תלכי לסופרפארם ותקני קצת סבלנות?" חיפוש ית... אסוציאטיבית....

r e d head

New member
אוהבת....חשיבה אסוציאטיבית

"מה שיוצא אני מרוצה"...אם זה עובד מצויין אצל הגננת...אפשר לאמץ את זה לגן של הגדולים?

ophra

New member
תשובה בנאלית ושחוקה

סבלנות איפוק אורח רוח רוגע שלווה כל אלה נמצאים אצלך אם רק תחפשי - בטוח תמצאי.... עפ
(גם שחוק ובנאלי יכול להיות אמיתי לפעמים
)

r e d head

New member
אם רק תאמיני

בשבילך....עפרה אם/יעקב רוטבליט עד מתי תאכל החרב אלוהי המלחמות עד מתי נשגה בחלומות בוא נהיה וניתן להיות בוא נחייה וניתן לחיות אם אם רק תביני אם רק תאמיני זה לא בשמים הושיטי ידיים אם… אברהם היה אבינו לא היית בן יחיד זה קורה במשפחה תמיד מי שפעם לחם יעיד מלחמה אין בה שום עתיד אם אם רק תביני אם רק תאמיני הושיטי ידיים זה לא בשמים יש דרך נפתחת בואי נלך בה יחד זה לא בשמים הושיטי ידיים אם… אז יגור זאב עם כבש ונמר עם גדי ירבץ ועבדללה אז ישב עם כ"ץ וזה אפשר עם קצת מאמץ אף אחד לא יחטוף שבץ אם אם רק תבינו אם רק תאמינו הושיטו ידיים זה לא בשמים אם אם רק תבינו אם רק תאמינו זה לא בשמים הושיטו ידיים אם…

../images/Emo24.gif../images/Emo35.gif

מה קרה... מותק.... מי מעיז לעצבן אותך כך... אגב- גם אני חיפשתי את מה שאת מחפשת... חבל על הזמן אין תמיד אוזל כשאני מגיעה.

r e d head

New member
קראת את מה שעפרה כתבה?

את זה לומדים בבית ספר של החיים. זה עיניין של החלטה. אתמול נגררתי למקום שלא היה לי טוב בו. היום ניהלתי שיחה מאוד רצינית עם עצמי והגעתי להחלטות, בתיקוה שאוכל לבצע אותן. כרגע זה עוזר....עד לפעם הבאה.

r e d head

New member
אם אני כותבת את זה זה נהייה

הסכם רשמי ביני לבין עצמי. זה חשוב מאוד!

*יערית

New member
רעיון../images/Emo62.gif

עוד 6 ימים למנייאק...
פתאום כל מה שהיה חסר לך יחזור למקומו.

r e d head

New member
תודה

אבל...אצלי זאת טבלת יאוש הפוכה נהניית מכל רגע בחופש שלי ושל הילדה ביחד עוד 6 ימים החופש שלי ניגמר. ובקשר להחזיר לקדמותו את מה שחסר....אממממ.....אולי מהפה שלך...

ס י ו ן1

New member
הסבלנות משתלמת

ככה אומרים לא? כן ולא כן ולא היא כן אבל היא לא תמיד נשארת מתח נפשי כעסים עצבים מוציאים המון אנרגיה עוזרים לדיאטה ודופקים את הקיבה האמת שככה אני נגמלת מאכילה אך מעשנת יותר ולא נגמלת מניקוטין הכל איך שרוצים לקחת את הדברים אני הייתי אומרת שהסבלנות בכל זאת מנצחת ובגדול! נו מה קורה נרגעת מאתמול?

r e d head

New member
פששש...לא היתי כל היום בבית

זאת היתה תסמונת קדם.......אתמול, גם היום.... אבל היום היתי עסוקה מאוד אז קצת שכחתי נו טוב אני בסבלנות.

למעלה