סבלנות - עם ישראל

סבלנות - עם ישראל

זה לא יאומן כמה העם שלנו חסר סבלנות. הרי כל בר דעת מבין שכל שר אוצר שהיה מתמנה עכשיו היה פועל פחות או יותר אותו הדבר כי המצב מחייב זאת. יש ברוך תקציבי וצריך להעביר את התקציב מהר כי כך מחייב החוק. במצב כזה אין הרבה אפשרויות ובכלל לא משנה מי יושב שם. שר האוצר לפיד כמו כל שר אוצר אחר, יבחן במעשיו לאורך זמן, תפקידו מתחיל למעשה רק אחרי שהתקציב יאושר. הוא ייבחן בשינויים המבניים והתשתיתיים הדרושים לכלכלה הישראלית שביצועם דורש זמן רב. לכן כל הביקורת שהוא מקבל עכשיו פשוט לא רלוונטית ולא במקומה. בואו נראה עוד שנתיים שלוש מה קורה ואז נחליט אם הוא אכזבה או עילוי. להשמיץ או לסגוד לו בשלב הזה, זה פשוט שטחי ולא רציני. כפי שכבר נאמר כאן, בואו ניתן לו לעבוד.

לא כל שר אוצר היה נוהג כך, רק חותמת גומי

של נתניהו. בגלל זה שלי נהגה בחכמה כשסרבה לשמש כחותמת הגומי של נתניהו והשאירה ללפיד הבן את הכבוד המפוקפק הזה של לשמש כחותמת הגומי של השקרן הסדרתי האנטי-חברתי וחבר מרעיו מנוגדי האינטרסים באוצר. אפשר להיות שר אוצר גם מבלי להיות מריונטה. ואם כבר, שר אוצר אמיתי שבאמת איכפת לו מאזרחי המדינה הצעד הראשון שהיה עושה כשר אוצר זה ניקוי אורוות יסודי מהמסד ועד הטפחיים במשרד האוצר ונפטר מכל הסוסים הטרויאנים שהושתלו בו בשני העשורים האחרונים. זה הצעד המתבקש לפני כל דבר אחר. אבל בשביל זה צריך אדם אמיץ עם ביצים שקורץ מהחומר הנכון.

ספארטקוס שלי פחדנית !ועם ישראל יודע זאת .

מכבסת המילים שלך ודומיך ,לא יזיזו את שר האוצר מצעדים מחוייבי המציאות .המצב הוא מצב חירום כלכלי ,ובמלחמה כמו במלחמה ,אנחנו צריכים להקריב ולו רק זמנית על מנת לא לקרוס .את טענותיך תעביר לנתניהו ושטיינץ וכל הגווארדיה המושחתת שהביאו אותנו עד הלום .
תתקיף את הנוכל הזה שמדינת ישראל משלמת עבור משפחתו 70000שח ללילה עבור סוויטה מפוארת .רק רשעים כאלו יכולים להביא מדינה לעברי פי פחת .יאיר באומץ רב צלל לגועל נפש שהשאירו לו ועל הוא עוד יקבל את שכרו בדמות ראשות הממשלה .העם הזה רוצה מנהיג שעושה ,ולא מקרקר ומברבר .ויאיר עושה .אם עשה טוב או לא ?אזרחי ישראל בבוא היום יחליטו .לא אתה ולא שלי .ויש לי משום מה הרגשה ,שאכזבתך תהיה מרה .

צעדים מחוייבי המציאות מיי אס

את הלוקשים הללו אני הפסקתי לקנות מזמן. גם נתניהו מכר בדיוק את אותם לוקשים שעכשיו מוכר לפיד הבן הגירסה הצעירה של השקרן הסדרתי. ואני מזמן כבר הפסקתי לקנות לוקשים.

למעלה