נצל"ש - אני בפרק 4x18
ואני רק מתעצבנת מרגע לרגע.
אני כ"כ שונאת את קו העלילה הזה שעזרא זה A או לא משנה איך תקראו לו...
אני כ"כ מקווה שיגלו שהוא איזה סוכן FBI בסוף והתמונות והמעקבים וכל זה, רק כדי להגן עליהן.
אני שונאת שפתאום עשו את הדמות שלו קריפית. כי קודם הוא אפילו לא היה קרוב להתנהגות שלו עכשיו, ובטוויסטים כאלו זה מפתיע אם זה היה שם מול העיניים שלך כל הזמן ולא ראית את זה. לא שמשנים דמויות והתנהגות כדי לעשות טוויסט. ואגב לאור מה שכתבתן - דווקא זה שהוא צפה באריה בזמן שהיא ישנה היה פחות קריפי... הראו שהוא צופה בכל הדירות\מאורות שלו... יש לו מצלמה בכל אחד מהמקומות ו"במקרה" היא נמצאת באחת מהן. אז הוא לא עקב ספציפית אחריה.. הוא עבר על כל המצלמות והיא ישנה תחת אחת מהן.
המתח הזה עוד יהרוג אותי בסוף, התקף לב או משהו. ראיתי היום את פרקים 14-18 ברצף וזה פשוט משגע אותיייי... אני רוצה תשובות!!!
מה הקטע של מונה?! באיזה צד היא עכשיו??? אנטי עזרא? אנטי עזרא והשקרניות?
לאן אליסון נסעה עכשיו???
ואם נעשה זום אאוט לרגע ונסתכל על הכל. איך לאליסון היה זמן לעשות את כל הדברים שהיא עשתה תוך כדי תיכון, ובלי שהחברות הכי טובות שלה ידעו?! בחייאת זומזום! תחשבו רגע על החברות הכי טובות שלכן, נראה לכן הגיוני שהייתן מצליחות להסתיר מהן כ"כ הרבה ובתקופת התיכון לא פחות?! (תקופה שרואים אחד את השני על בסיס יומי ולאורך לפחות חצי מהיום..!)
גו ספנסר, גו האנה, גו אמילי, תתעוררי אריה!!! ותוחזר הולי מארי קומבס לאלתר!
זהו, פרקתי, מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו