סביבת פיתוח מג'יק

סביבת פיתוח מג'יק

שלום לכולם יש לי שתי שאלות 1. מה דעתכם על מערכת מג'יק כפלטפורמת פיתוח, הכוונה היא מה צופן עתידה (עד כמה שידוע) ומה לדעתכם החסרונות המשמעותיים שלה? 2. מהו אורך חיים מומצע או מומלץ של מערכת מידע באירגון (אם בכלל יש דבר כזה) ולפי מה דבר כזה נקבע אם יש לכם מקורות מידע ברשת לגבי תחזיות בנוגע למג'יק ולגבי אורך חיי מערכת מידע אשמח לדעת תודה

user32

Well-known member
מנהל
שאלות מעניינות

1. מג'יק נמצאת בהחלט אחרי ימי הזוהר שלה (אמצע שנות ה90). לאחרונה הם מנסים למצב את עצמם מחדש בשוק מחוללי היישומים/כלי דוחו"ת/כלי טפסים וכו'. לא מכיר ממש את המוצר שלהם אבל צריך להבין שהם עובדים בשוק מאוד צפוף שנשלט בעיקר ע"י ענקים: SAP, אורקל, IBM, ובמידה מסויימת מיקרוסופט. בנוסף חברות עם מוצרי תווכה חזקים כמו BEA, CA וSoftware AG מציעות מוצרים דומים. העקרון של פיתוח מהיר ויצירת אפליקציות SOA נטחן כל הזמן ע"י הענקים וסביר להניח שמג'יק פשוט מקווה שמישהו ירכוש אותה... 2. אורך חיים ממוצע הוא 8 שנים. יש ארגונים שבהגדרה משתדלים להחליף כל מערכת שעוברת את ה8 שנים. לדעתי מערכות ERP יכולות להשאר הרבה יותר זמן כשהם כמובן כפופות לשדרוגים ועדכונים של היצרן.

תודה

עזר לקבל כיוון יש לי מערכת מסחרית קיימת ואני מחפש את הטיעונים הנכונים לטובת הצגה להנהלה בדבר הצורך להחליף אם יש לך (או לאחרים) להוסיף בכיוון זה אשמח בכל מקרה תודה

למעלה