>סביבת עבודה<

>סביבת עבודה<

עד כמה חשובה לכם הסביבה בעבודה שלכם, עד כמה חשוב לכם לעבוד עם קהל? האם זה עדיף/כדאי לעבוד עם ציבור,האם היתרונות גבוהים מהחסרונות? ו..האם כדאי לדחות הצעת עבודה מכובדת מאד,רק בגלל סביבה? שכמובן,היא שקטה מאנשים. אשמח מאד לקבל את דעתכם! יומוצלח=)

רועי ת1

New member
תראי,

אני חושבת שזה תלוי מאוד באישיות של הבנ"א, אני,אישית,עובדת בסביבת עבודה תוססת ודינאמית,גם בבוקר וגם אחה"צ(נשמע תמוה?אולי...) לאופי שלי לא מתאים סביבה יבשה ושקטה,אני יכולה לצאת מדעתי משקט אין סופי.... תלוי בך,במה שאת אוהבת,באופייך, במקצוע שלך..

ממ..

אני מאוהבת באנשים, זה הכי טוב עבורי, אך מצד שני,העבודה שמוצעת כעת,היא מכובדת מאד,שדרוג בתפקיד,בשכר..

רועי ת1

New member
הבנתי,

ונראלך שתוכלי להתמודד,להסתגל,להתיידד גם עם השקט המאופק יותר?? אם כן-למה לא..רוצי על זה...

הבוס שיהיה לי מקסים,

ואיתו אעבוד,ונראלי שזה יהיה מספיק..ומספק. בתקוה.. אני משכנעת את עצמי.

רועי ת1

New member
יופי,

אני רואה שאת מגבשת לך דיעה טובה... מאמינה שבהמשך תמצאי עוד כמה וכמה תועלות למיניהם... בהצלחה סיס...

קליט

New member
את בעצמך לא רואה בזה משהו כ"כ נורא

את לא הולכת למדבר שממה, יש פה ושם מישהוא, יש כנראה שיחות טלפון מוזיקה ורדיו, ממש לא נראה שיש לך ממה לחשוש . קורה שבא לי לשמוע משהו אבל אני מבין שרצוי מאוד שיהיה לי עכשיו שקט - אז בהתחלה אני מרגיש לא נעים עם השקט הזה . . ומהר מאוד אני מתמכר לענין , כך שאין סיבה שלא תסתגלי, ואדרבה . . בהצלחה

צודק.

ולהפך,זוהי עבודה שיקח חודש וחצי ללמוד אותה,ז"א המון עבודה מחכה לי,וכן וכמובן בעקבות המקום המכובד הזה,תמיד אצטרך ללמוד ולשפר.. משעמם לא יהיה, אבל התרגלתי לעשרות אנשים ביום,מה שהולך להיות עשירית מזה.. אך כנראה אלך על זה.אני צריכה עוד לילה להגיע להחלטה הסופית.

קליט

New member
אז יש את השיקול הזה

שזו עבודה קשה ואת לא צריכה אותו . . בכל אופן, הרבה פעמים כשמתרגלים זה נהיה עבודה סבירה, וכנראה לא יעמדו לך על הראש שתעבדי זריז . מה שכן, את יכולה לסכם עם המנהל שאת לוקחת את העבודה הזאת לתקופה של נסיון, או את יודעת, כל עבודה אפשר לעזוב בלי בעיה . . לסיכום ; את כנראה מוכשרת ומסוגלת לזה וקרוב לודאי שתצליחי . בהצלחה

שווה

לך לנסות.. אף אם לא תהיה לך האפשרות לחזור בחזרה לעבודה הקודמת.. (וכ"ש אם את כן יכולה לחזור במקרה שאת לא מרוצה) ולו בגלל כדי שלא תרגישי שהחמצת משהו רציני.. שלא תתחרטי למה לא עשית את זה... חוץ מזה, תמיד אפשר למצוא משהו מעניין.. תמיד אפשר לעשות מהעבודה אתגר מעניין שיגרום לך להרגיש באיזה ים גועש.. ועוד נקודה, העבודה שכעת קשה לך עם זה, זה לא כל כך השקט מול הרעש, אלא שקשה לך פשוט לעזוב חברה שהתרגלת אליה, חברה שנהנית ממנה.. זה יותר הפחד ממה שיהיה.. מהעובדה שאולי לא תהני מהחברה ששם, מהמציאות הזאת בלי חברה חמה ותומכת.. ואם זה כך, זה נושא אחר לגמרי. בהצלחה.

קודם,

תלמד אותי איך הופכים מקום עבודה שקט לים גועש ורועש??(אשמח להחכים) שנית,עזבתי עבודה שמאד אהבתי,ז"א העבירו אותי למחלקה שונה,עם צוות שונה,קהל שונה,וזה היה קשה מאדדדדד עבורי. כיום,אחרי זה,החליטו לשדרג אותי ולהעביר אותי לסביבת עבודה שקטה,לעבודה מול קהל מצומצם מאדדד,קהל מכובד מאד(עו"ד..) ולא אנשים ככולנו. היום לא קשה עליי הפרידה מהמקום הנוכחי,קשה עליי השינוי הנוסף והחשש מהמקום המכובד הזה..ולא שאיני בטוחה בעצמי..

איזה שטויות את מדברת,

והנה ההסבר בשנית,את ההחלטה הסופית,אני מחליטה מול שיקולי הנפש והאופי הייחודיים שבי. אך תמיד חשוב ואף רצוי לשמוע את דעותיהם של אחרים..יתכן והם יעלו נתונים שלא חשבתי עליהם, וכל זה יועיל להמשך! ‏

לדעתי

זו לא שאלה שצריכה להיות מופנית לציבור. זה כ"כ תלוי אופי. בכל מקרה, בהצלחה.

את צודקת,

את ההחלטה הסופית,אני מחליטה מול שיקולי הנפש והאופי הייחודיים שבי. אך תמיד חשוב ואף רצוי לשמוע דעות של אחרים..יתכן והם יעלו נתונים שלא חשבתי עליהם,כל זה יועיל בהמשך! ‏

למעלה