סביבת עבודה חדשה

kinley

New member
סביבת עבודה חדשה

יש המון דברים שמפריעים לי וקשורים בסביבת העבודה ובתנאים . האם לגיטימי ליזום שיחה עם הבוס ולדבר על חוסר שביעות הרצון שלי מXYZ,או לחילופין להבין שאני והוא בתקופת ניסיון ועדיף להאזר בסבלנות ולתת לו לקבוע את הקצב.

kinley

New member
רציתי להוסיף,שלמרות ......

שחלק מתנאי החוזה הופרו והוא עיכב זכויות שהגיעו לי העדפתי להמנע מלבוא אליו בדרישה בכדי להימנע ממצב לא נוח במידה ובסופו של דבר אחליט לעזוב (כ ברקע היו הצעות עבודה נוספות שבדקתי).

התחלה חדשה

מתוך דבריך ניתן להבין שאת בעבודה חדשה, אותה את רואה עדיין כתהליך היכרות. הדבר המהותי, לפני התנאים והזכויות הוא לבדוק עד כמה העבודה שאת עושה הינה עבורך הזדמנות ממשית לביטוי עצמי מלא. נושא נוסף שכדאי לבדוק הוא האם הסביבה, האנשים והאווירה מהווים מפגש מאפשר ותומך. כמו כן חשוב לנסות ולראות האם את לומדת בעבודה הזאת. אם אחרי שענית לעצמך שיש כאן הזדמנות חשובה וטובה להתפתחות האישית שלך, אחרי זה תסתכלי על התנאים והזכויות. את לא רוצה להיות בקשר בו את מנוצלת או שאנשים לא עומדים בהבטחות שלהם. כמובן שאת צריכה לבדוק איך לעשות זאת באופן שיאפשר מרחב בונה אמון. מקווה שהועלתי, יום טוב, אמיר דרור

kinley

New member
ניסחת יפה . מיקדת נהדר. והועלת.

גרמת לי לסדר את הענינים בראש. בהחלט עבודה חדשה. וכל ענין התנאים והזכויות פשוט מתעצם כאשר סביבת העבודה מדכאת ,שתלטנית ומונעת יצירתיות.שום תמיכה. להפך.

kinley

New member
לפעמים אני שואלת את עצמי

בשביל מה הוא הביא אותי!? כדי שיוכל לפטר אותי!? הרי כל פיפס שאני עושה נמדד ב: "נו איזה טעות עשית עכשיו"!? נראה לי שהגעתי למסקנה ברורה שזה לא בשבילי.

kinley

New member
או לפחות לא בשבילי לעבוד עבורו

יתכן וסוג העבודה מתאים לי אך קיים מיסוך גדול מידי מכדי לאמוד זאת. עד עתה פנו אלי עם הצעות אחרות ונענתי לאתגר.החיפוש היה פסיבי. יתכן ובסוף החודש אתחיל בתהליך אקטיבי של חיפוש חלופה. ושוב תודה על התמיכה. קינלי.

למעלה