סביבת העבודה NET.

קישוא

New member
סביבת העבודה NET.

קניתי את הספר "ASP.NET סדנת לימוד" של הוד-עמי. מה צריך להתקין? עקבתי אחרי ההוראות של הספר, התקנתי את ה-NET Framework. ועדיין אני לא מצליח להפעיל את דפי ה-ASP.NET שלי (סיומת ASPX). אני מפעיל את הדפים בעזרת הדפדפן - http://localhost..... אבל זה שואל אותי אם לפתוח את הדף הדף או לשמור אותו. אם אני עושה לפתוח זה כותב משהו על קובץ שלא נמצא... יש לי Windows XP Professional ודפדפן IE6. תודה מראש!

tberger

New member
האם IIS מותקן?

האם דפי ASP רגילים עובדים? אם כן צריך לבצע רישום של ה ASP.NET ב IIS ע"י
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322​

קישוא

New member
IIS מותקן

ואף פעם לא בדקתי אם הוא מפעיל דפי ASP רגילים, כי אני לא יודע ASP. לא הבנתי איך גורמים ל-IIS להכיר את ASP.NET... איפה רשומים את זה?

tberger

New member
נכנסים ל CMD

כלומר מפעילים DOS משנים ספרייה ל PATH שכתבתי ואז מפעילים את תוכנית הרישום שכתבתי עם ה SWITCH שכתבתי וזהו.

קישוא

New member
אני מצטער

לא יודע מה זה PACH ולא SWIZH אודה לך אם תדריך אותי צעד אחר צעד תודה!

tberger

New member
טוב

תלחץ START ואחרי כן תבחר RUN. תכתוב CMD ותלחץ OK, נכנסת ל DOS. כעת תכתוב
cd C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322​
ותלחץ ENTER. זה יעביר אותך לספרייה של NET. כעת תכתוב
aspnet_regiis -i​
ותלחץ על ENTER. זהו.

קישוא

New member
לא עובד

אחרי שאני כותב: cd C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322 זה כותב לי: The system cannot find the pach spcifiled.

קישוא

New member
טעיתי

זה פועל... כתבתי D במקום C... עכשיו אחרי שאני כותב aspnet_regiis -i זה לא םועל...

gilad g

New member
מה הכוונה "לא פועל"?

aspnet_regiis מצליח? או שהוא עבד יופי, אבל זה לא פתר לך את הבעיה? (תהיה יותר ברור
)

קישוא

New member
אחרי שאני כותב aspnet_regiis -i

זה כותב לי משהו... אבל זה ברור שזה לא הצליח...

tberger

New member
התוכנית לא נמצאת במקום

האם בכלל יש קבצים בספרייה זו? אם כן אילו קבצים המסתיימים ב EXE יש שם? ניתן לראות גם ב WINDOWS. נראה כאילו ההתקנה לא תקינה.

קישוא

New member
Microsoft .NET Framework SDK v1.1

אם אני מתכנת ב-ASP.NET, אני אמור להתקין את השני או את זה?

tberger

New member
לא חשוב

ה redistributable כולל את הקומפיילרים ה ASP.NET ועוד ה SDK כולל בנוסף מספר כלים, התיעוד ודוגמאות. בכל מקרה נראה שההתקנה לא בסדר כי צריכים להיות מספר קבצי EXE שכוללים למשל את CSC.EXE ועוד. תתקין שוב ותבדוק.

למעלה