סבון לעור פנים

מיראבלה

New member
סבון לעור פנים

אני סובלת מפצעי אקנה המטפלת שלי הנחתה אותי לנקות פנים עם סבון שאינו על בסיס שומני. רצוי סבון נוזלי עם גרגרים. היא אמרה שסבון על בסיס מים זה הכי טוב. היא לא נתנה לי שם מדוייק של מוצר שעלי לחפש, היא אמרה לי שהיא מכירה סבון כזה של חברת אלטמן ושל עוד חברה שאת שמה אינני זוכרת. חרשתי כמה בתי מרקחת ואני לא יודעת מה בדיוק לחפש. איך יודעים אם סבון הוא לא על בסיס שומני? מה זה היפואלרגני? זה עונה על הדרישה? אם ברשימת הרכיבים, הרכיב הראשון שמופיע הוא מים אז זה אומר שזה על בסיס מים? (על השפופרת עצמה לא כתוב שזה "לא על בסיס שומן") אם תוכלו לעזור לי, אשמח מאוד תודה מיראבלה

yoelnd

New member
סבוניה

היי אינני מכיר סבון לפנים של חב' אלטמן, אולי משהו חדש! אוכל להמליץ על על סידרה מעולה של ביו-דרמה (צרפתי) הסידרה הצהובה. סבון, קרם ומשחה! יש לחברות אחרות כגון: אהבה, אוונט, אדרמה, דר' עור, דר' פישר וכד' על בסיס רפואי טהור! בהצלחה ורק בריאות!

hadaraviram

New member
אם מתחשק לך להיות יצירתית...

הנה מתכון נפלא לגרגרי ניקוי שאת יכולה להכין לבד, והם הרבה יותר עדינים ונוחים לעור עם אקנה מהגרגרים המסחריים המצויים בחנויות. מצרכים: 1 כוס שיבולת שועל, טחונה דק 2 כוסות חימר לבן 1/4 כוס שקדים (לא קלויים!) טחונים 1/8 כוס לבנדר טחון 1/8 כוס וורדים יבשים, טחונים לערבב, לאחסן בכלי אטום. כדי לנקות את הפנים - לערבב כמות קטנה עם מים בכף היד, ולעסות לתוך הפנים. לי יש נטייה לעור בעייתי, ומאז שהתחלתי להשתמש בגרגרים האלה - הוא חלק, רגוע ונקי יותר מאי פעם. עוד דברים שכדאי לשים לב אליהם: תזונה המכילה מזונות משמינים וסוכרים מעובדים לא מיטיבה עם העור... בהצלחה! אני יודעת שעור בעייתי יכול להציק מאוד.

למעלה