סבב שני לאתר שלי

בריף המחודש- מומלץ!

סחתיין על הרצינות וההשקעה של אתר בריף המחודש. יש הרבה מה לקרוא, לפעול ולעשות. הנה הלינק.

itan1

New member
אני מכיר את האתר,

ותודה על הביקורת. ודבר אחרון זה איטן לא איתן (זה גם נשמע אחרת).

itan1

New member
סבב שני לאתר שלי

לא התייחסתי לכול הדעות אבל לרובן. שיניתי לא מעט דברים באתר עצמו, וגם בחלק של הפרסומות (חלק מחכתי, חלק שיניתי). לגבי העיצוב של הפרסומות, ביקשתי בפורום תקשורת חזותית ביקורת רק על העיצוב של הפרסומות, אני מקווה שבקרוב אני יעלה את האתר שוב פעם מחדש עם פרסומות מעוצבות יותר. תודה מראש. האתר שלי www.itan.up.co.il

כמה הערות:

א. יפה אתה יודע לקבל ביקורת וגם לסנן מה מתאים לך ומה לא. אל תשכח שכל אחד רואה את הדברים אחרת, חשוב לשמוע את דעתם של אחרים ולתקן בהתאם וחשוב גם ללכת עם האמת שלך. ב. אני נורא אהבתי את הרעיון של הדמות המדברת. אמנם לא אהבתי את הדמות עצמה ולא את מה שהיא אמרה, אבל הרעיון מקורי ומוסיף לאתר. הייתי מציע לך לחשוב על דמות מתאימה ולכתוב לה טקסט מצחיק. ג. בקשר לכפתורי ניווט, עכשיו אין כותרת לאתר בכניסה שלו וגם כאשר הולכים למדורים השונים, לא ניתן לחזור לעמוד הראשי. תחשוב על זה שוב. ד. התוספת של התמונה להגדלה- אחלה!

itan1

New member
אפשר את האימל שלך?

כדי שאני יוכל לשלוח לך פס-קול למה שחשבתי לעשות לדמות חדשה, ובסוף ויתרתי (הקובץ גדול מידי בשביל הפורום). אתה מתכוון ל"פרטים עלי" "תיק עבודות" "בקרוב"? אני בדקתי וזה בסדר. ואם אתה יכול להגיד בקצרה אם השינויים שעשיתי בחלק מהפרסומות בסדר.

amircx

New member
אחי אבל מה זה ה...

שלום אני אמיר(ה) מה זה כל הסוגריים האלו? זה סתם לא במקום ומבלבל את העין ולא משרת שום מטרה חוץ מזה שרואים שאתה מנסה להיות קריאטיבי בכוח....

למעלה